• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebze medical park hastanesi

seastire

MİNİK ERKEĞİMM
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
10.747
3
156
Diğer
slm herkese gebze medical par hastanesi kadın doğumcuları öneriyormusunuz hangi doktor ii. ve muayene ücreti dışında tahlillerden felan para alınıyo mu bilgisi olan varmı bayanlar

ben değil ama ablam gidiyor hastaneden ve ilgiden çok memnun genel olarak doktorlarda iyiymiş.muayene ücretide 36 tl tahliller falanda bu ücrete dahilmiş

ben değil ama ablam gidiyor hastaneden ve ilgiden çok memnun genel olarak doktorlarda iyiymiş.muayene ücretide 36 tl tahliller falanda bu ücrete dahilmiş

teşekkürler cnm yaa sonunda biri cvp verdi saol ablan hangi doktora gidiyo acaba

Ben medikalpark gebze hast.de nerdeyse bütün kadın doğum dr.'larına muayne oldum.Hepsini tavsiye edebilirim hepsi çok iyi ve ilgili.Bana smear testi yapıldı ondan ekstra ücret aldılar ama tahlillerden alınmıyor sanırım.

bende gittim muayne ucreti 35 tl bazı testlerden ücret alıyor bazılarından almıyorlar bu da ssk nın ödeyip ödememesine baglıymıs canm dogum ücreti için konusmadım ama baska bir özel hastanede normal dgm 250 sezaryan 350 ,epidural dogum 910 seklnde fiyat aldım

Back