Gebze Center buluşması yapsak kimler gelir???

kulxuxbxuxn sultanxix

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
296
Yer
Kocaeli
Eveeeet kızlar kışlar geçti yazlar geçti ama biz darıca ve gebzeliler bir türlü buluşamadık olumunekankayizsmile bir tarih ayarlıyalımda buluşalım hadi elleri görelim :lepi::lepi::lepi:kimler buluşmaya gelir ne zaman olsun kaydirigubbakcemile

ben gelırım gulara nıckı arkadasım benımrealden onuda kapar gelırım

tamam arkadaşlar az kişide olsa toplanıp buluşalım biraz daha zaman geçsin belki çoğalırız çoğalmazsak olduğu kadar buluşalım artık olumunekankayizsmile

aa kızlar toplanıyozmu gebze center bana yakın kocişim izin verirse ve kızımada bakan birisi olursa gelirim kızımla gelemem çünkü öyle ortamlarda durmuyo bellide olmaz bakan birisi olmazsa mecbur getiricem bakalım hayırlısı inş gelebilirim yaa

bu pazar olmammı kızlarr hafta sonu olsun öğlen 12 13 00 gibi olsun gebze centerde çocuklar için yerler var zaten oyalanırlar ama büyük çocuklar için küçükler için pek bişey yok bakalıım gebze centerın açılmasını bekliyoduk sanırım buluşmak için ama burası daha iyi oldu tam zamanı bide bu buluşmayı duyuralım kk da aşkitom vardı oda gelmek istiyodu teli varsa onada söyleyin kızlar o çok gelmek istiyodu çünküü

aaa süper bu pazar müsaitim bende gelirim,saat ve mekan kararlaştırıldığında özelden msj atan olursa sevinirim :)

Kızlar konunuzla alakalı değil ama yardımınıza ihtiyacım var ilgili topiğide yazdım ama hala cvp yok.. Ben şuan için gebzede ikamet ediyorum ve durumumdan dolayı acil temiz bir ağda salonu bulmam gerekiyor..lütfen önerilerinizi eksik bırakmayın şimdiden teşekkürler...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…