31.haftamdayım,Allah kısmet ederse anadolu sağlık merkezinde doğum yapacağım.daha önce orda doğum yapmış arkadaşlar varsa tecrübelerini benimle paylaşabilirler mi?kafamda herşey net olsun istiyorum
şubat ayında orada doğum yaptım.neleri merak ediyorsunuz
canım doktorun kimdi,normal mi doğrudun sezeryan mı memnun kaldın mı?
kaç gün kaldın kaldığın günlere özel para aldılarmı yoksa hepsi doğum ücretinin içindemi?
bebek parası da alıyorlar sanırım özel sigortan var mı bebişine de yaptırdın mı bebek parası ne kadar.
özel sigortan varsa doğum için ve bebek için nekadar ödedin?
teşekkürlerrr
ben orda doğum yapacaktım ama son anda sigorta işinde aksilik çıkınca yenileyemedim,diğer hastanelere nazaran pahalı olduğu için başka hastaneye geçtim..ama doktorumla ayrılırken bile çok üzüldüm..
lepistess ben epidural normal doğum için 5400 e,1000 lira da bebek bakımına anlaşmıştım,sigortasız..
Kızlar ben de bu hastaneyi düşünüyorum. Bayan doktorlardan hangisini öneririsiniz
Doktorunuz kimdi
teşekkürlerHastaneden memnunum.
Dr zeynep yılmaz süperMerhaba arkadaşlar,
Konuyu canlandırayım.
Bu hastaneden önerebileceğiniz KDD var mıdır? Tecrübeli olan arkadaşlar yazabilir mi?
Canım orada doğum yapıcaksın galiba bende 11. Haftadayım hastane araştırıyorum doğum ücretini konuştunmu fiyat konusu çok aklımı karıştırıyor.Dr zeynep yılmaz süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?