gebze anadolu sağlık merkezinde doğum yapan var mı?

bsima

Can'ımdan can...
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
316
5
26
İstanbul
31.haftamdayım,Allah kısmet ederse anadolu sağlık merkezinde doğum yapacağım.daha önce orda doğum yapmış arkadaşlar varsa tecrübelerini benimle paylaşabilirler mi?kafamda herşey net olsun istiyorum :46:

31.haftamdayım,Allah kısmet ederse anadolu sağlık merkezinde doğum yapacağım.daha önce orda doğum yapmış arkadaşlar varsa tecrübelerini benimle paylaşabilirler mi?kafamda herşey net olsun istiyorum :46:

şubat ayında orada doğum yaptım.neleri merak ediyorsunuz

canım doktorun kimdi,normal mi doğrudun sezeryan mı memnun kaldın mı?
kaç gün kaldın kaldığın günlere özel para aldılarmı yoksa hepsi doğum ücretinin içindemi?
bebek parası da alıyorlar sanırım özel sigortan var mı bebişine de yaptırdın mı bebek parası ne kadar.
özel sigortan varsa doğum için ve bebek için nekadar ödedin?
teşekkürlerrr

canım doktorun kimdi,normal mi doğrudun sezeryan mı memnun kaldın mı?
kaç gün kaldın kaldığın günlere özel para aldılarmı yoksa hepsi doğum ücretinin içindemi?
bebek parası da alıyorlar sanırım özel sigortan var mı bebişine de yaptırdın mı bebek parası ne kadar.
özel sigortan varsa doğum için ve bebek için nekadar ödedin?
teşekkürlerrr

ben orda doğum yapacaktım ama son anda sigorta işinde aksilik çıkınca yenileyemedim,diğer hastanelere nazaran pahalı olduğu için başka hastaneye geçtim..ama doktorumla ayrılırken bile çok üzüldüm..

lepistess ben epidural normal doğum için 5400 e,1000 lira da bebek bakımına anlaşmıştım,sigortasız..

Kızlar ben de bu hastaneyi düşünüyorum. Bayan doktorlardan hangisini öneririsiniz

ben orda doğum yapacaktım ama son anda sigorta işinde aksilik çıkınca yenileyemedim,diğer hastanelere nazaran pahalı olduğu için başka hastaneye geçtim..ama doktorumla ayrılırken bile çok üzüldüm..

lepistess ben epidural normal doğum için 5400 e,1000 lira da bebek bakımına anlaşmıştım,sigortasız..

Doktorunuz kimdi

Kızlar ben de bu hastaneyi düşünüyorum. Bayan doktorlardan hangisini öneririsiniz

canım benim doktorum fatih bey ama ben bi haftasonu acile gitiğimde zeynep yılmaz kontrol etmişti çok şeker ve pozitif bir bayan ondan da çok memnun kalmıştım.

Doktorunuz kimdi

benim doktorum zeynep yılmazdı..çok tatlı dilli bi kadın..hem titiz hemde rahat..ben onunla doğurmayı çok isterdim kesinlikle çok iyi doğum yaptırırdı bana eminim..oda çok üzüldü orda doğum yapamayacağıma :(

pazartesi doğuma gittim perşembe çıktım sezeryandı .özel sigortam vardı sadece bbek için yanlış hatırlamıyorsam 600-800 arası bir ödeme yapıldı o kadar başka hiçbirşey için ödeme yapılmadı

gemiş olsun arkadaşım,ben akaryadan yazıyorum kısmetse gebelik ve doğumumu istanbula gidemeyeceğim için anadolu sağlık merkaezinde yaaptırmka istiyorum ,
benimde aynen soracaklarım vardı,
öncelikle hekim hangisini tavsiye edersin birde ben devlet memuruyum artık anlaşmaları yokmuş ve bebek ve sezeyan epidural için 10 bin gibi bir rakam verdiler,şimdiden özel sağlık sigortamı yaptırsammı,
yoksa özel sigorta ya vereceğim parayla aynımı geliyor bilemeidm,önceki gebeliğimde şişli memorial da yapmıştım ve herşeyiyle çok mükemmeldi hastane ve hekim doğru seçim yapmıştım ve o dönme hastanenenin ücretinin belli bir kısmını devlet ödeme yapmış tı tabi cüzi bir rakam,yine büyük bir meblağ biz ödeme yapmıştık,ama kuruşuna kadar hakediyorlar o başka:)bulunduğum byrede henüz bu seçimlerimi yapabilecek seçenek yok,izmit yakın artık oraya gideceğim kısmetse,ama bu sorularımı yanıtlarsan birazcık kafam rahat olucak ,şimdiden teşekkür eederim

Evet arkadaşlar burası için cevap verebilecek başka kimse yok mu? Ben de o hastanede yapmak istiyorum doğumumu. Polikistik overim var ve bunun için o hastanede en uygun doktor kim sizce? Bir de doğumdan sonra nasıl davranıyorlar. Bebeğe bakımları falan nasıl? Normal doğum esnasında doktorların ve yardımcılarının davranışları nasıl?

Meehaba arkadaslar ben de ebru hanimin hastasiydim ama kendisi gebelik takibi yapmiyir artik mumkunse zeynep hanimla ilgili beni bilgilendirir misiniz?

Merhaba arkadaşlar,

Konuyu canlandırayım.

Bu hastaneden önerebileceğiniz KDD var mıdır? Tecrübeli olan arkadaşlar yazabilir mi?

Ebru hanim fatih bey ve zeki bey e gittim iyiler. Sikintiya gire degsiir tabi. Simdide gebelik kontrolu icin zeynep hanima gidecegim. Hastaneden memnunum.

Burada doğum yapanlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Benim de burada olacak inş.

Back