- 24 Temmuz 2022
- 91
- 44
- 18
- 24
- Konu Sahibi kullanici03851
-
Ay inşallah günüm yarin değişik belirtiler görünce dayanamadım şaşırdım aceba ben mi yanlış görüyorum diye defalarca baktım ama var yani silik cizgiBen de gebeligimi böyle ogrendim :) hayırlı olsun. Test varsa yarın tekrar yapin
Inşallah çok teşekkür ederimBen de günümden önce öğrenmiştim insallah hayirla saglikla devam eder :)
Belirtileriniz neler :)Ay inşallah günüm yarin değişik belirtiler görünce dayanamadım şaşırdım aceba ben mi yanlış görüyorum diye defalarca baktım ama var yani silik cizgi
10 günden fazladır kasık agrim vardı 2 gündür de hafiften belime vuruyor.. ama kasik agrisi aynı regl olacakmışım gibiydiBelirtileriniz neler :)
Hayirli olsunMerhaba hanımlar idrar testi yaptim ilk 5 dakikada çok hafif 2. Çizgi çıktı böyle birşey yaşayan varmiEki Görüntüle 3101777
1 gün vardı bugün regl günüm bakalım olcakmiHayirli olsun
Adet gününüze kac gün var?
Bu markanın bebetime olduğunu söylemeyinMerhaba hanımlar idrar testi yaptim ilk 5 dakikada çok hafif 2. Çizgi çıktı böyle birşey yaşayan varmiEki Görüntüle 3101777
Evet bebetimeBu markanın bebetime olduğunu söylemeyin
Bugün kan verdim bekliyorumBence hamilesiniz hayırlı olsun
Bende bebetime kullandığım da testin azizliğine uğrayarak söylüyorum silik çizgi çıktı kan verdim negatif hatta fotoğrafını koyabilirimEvet bebetime
Dün kan vermiştim ve değerim 112.41 çıktıBende bebetime kullandığım da testin azizliğine uğrayarak söylüyorum silik çizgi çıktı kan verdim negatif hatta fotoğrafını koyabilirim
Gerçekten de silik bir çizgi var bu çizgi kaç dakikada cikmistiBende bebetime kullandığım da testin azizliğine uğrayarak söylüyorum silik çizgi çıktı kan verdim negatif hatta fotoğrafını koyabilirim
İlk 2 dk içinde çıkmıştı canım ama sen maşallah doğruyu çıkarmışsınGerçekten de silik bir çizgi var bu çizgi kaç dakikada cikmisti
Merhaba bugün testimin sonucu çıktı 112.41 çok mü düşük sBen de gebeligimi böyle ogrendim :) hayırlı olsun. Test varsa yarın tekrar yapin
Çok sukurİlk 2 dk içinde çıkmıştı canım ama sen maşallah doğruyu çıkarmışsın
Dusuk değil hayırlı olsun. 43 ile öğrenmiştim benMerhaba bugün testimin sonucu çıktı 112.41 çok mü düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?