- 9 Mayıs 2014
- 90
- 29
- 18
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
sağol canım verdiğin bilgi için teşekkür ederim biz çok istiyoruz ben test yapmadım bir kaç gün daha geçsin die çok heycanlandım ve çok inanmıştım hamile olduğuma sabırsızlandım çok belkide stresten düştü eğer gerçekten düşük yaptıysam çok üzgünümyüksek ihtimalle düşük olmuş benim başımdan iki kere geçti adet günümde hafif leke geldi sonra dört beş gün bir şey gelmedi test yaptım pozitif çıktı sonra birden adet gibi kanamam başladı akşam acile gittik kan testi yapıldı değer pozitif çıktı dr ya düşük yapmışsın veya şu an yapıyorsun dedi gebelik kanamayla atılıyor iki gün sonra tekrar beta hcg yaptırdım değerim sfırlanmıştı yani düşmüş
inşallah gelecek bekledıklerımız yhaa ben mantıklı dusunmeye basladım da yhaa o kadar muayenede olsa gorunmez mıydı yhaa bence gorunurdu kı bhcg yaptırdım kesın negatıftı belkı yenı olusan bı gebelıktıramin canım bütün isteyenlare inşaAlla sabırla umutla bekliyoruz
inşallah gelecek bekledıklerımız yhaa ben mantıklı dusunmeye basladım da yhaa o kadar muayenede olsa gorunmez mıydı yhaa bence gorunurdu kı bhcg yaptırdım kesın negatıftı belkı yenı olusan bı gebelıktır
yasım 29 cnm ınsallah olumsuz bısey olmuycak hayırlısı olsun zaten hersey olacagına varıyohiç belli olmaz canım bak dr bile şaşırdı diyorsun hiç korkma iyi bşeyler düşün canım yaşın kaç?
aynen iyi düşün iyi olsun canım allah gerçekten bakabilecek ailelere yaşatsın bu mutluluğu biz burda cocuk için eler yapıyoruz olsun diye illette doğurup çöpe atıyo allahım korkunç bişeyyasım 29 cnm ınsallah olumsuz bısey olmuycak hayırlısı olsun zaten hersey olacagına varıyo
aynen cnm hıc anlamıyorum ama sınav dunyasındayız herkes en cok ıstedıgı seyden sınav oluyor bız de cocuk tan allah sabır versın bıze cumartesı kesın ne olduunu anlıycaz bu arada gebelık belırtılerım de var ama kafam cok karısık hiçbişeye yoramıorumaynen iyi düşün iyi olsun canım allah gerçekten bakabilecek ailelere yaşatsın bu mutluluğu biz burda cocuk için eler yapıyoruz olsun diye illette doğurup çöpe atıyo allahım korkunç bişey
düşünmemeye calış canım aklına başka şeyler getir başka şeylerle oyalan çok düşününce kafayı yiyor insan aklı hep onda oluyo stres oluyo doğal olarakaynen cnm hıc anlamıyorum ama sınav dunyasındayız herkes en cok ıstedıgı seyden sınav oluyor bız de cocuk tan allah sabır versın bıze cumartesı kesın ne olduunu anlıycaz bu arada gebelık belırtılerım de var ama kafam cok karısık hiçbişeye yoramıorum
evet maalesef dusunmuyum dıom ama bugun bı gecsın bakalım dr yanlış yorum yaptı bence olsa 4 defa muayene oldum çıkardı odüşünmemeye calış canım aklına başka şeyler getir başka şeylerle oyalan çok düşününce kafayı yiyor insan aklı hep onda oluyo stres oluyo doğal olarak
çok küçükse görememiş olabilirtıkla bak oku uzun bıraz
evet maalesef dusunmuyum dıom ama bugun bı gecsın bakalım dr yanlış yorum yaptı bence olsa 4 defa muayene oldum çıkardı o
evet bende ondan korkuyom da 2 defa rahım kalınlıgı ölçuldu onda da bısey gorunmedı hayırlısı bakalımçok küçükse görememiş olabilir
gecen aydan ıtıbaren klomen tedavısı olmaya basladım 3 eylulde adet oldum ıkıncı ay tedavıye basladık klomen kullandım çatlatma iğnesı oldum gecen hafta pazartesı gunu bugun de rapor almak için druma gıttım gelmişken bı muayene edelım dedı önce karından baktı aaa bu ne dedı gebelık bu dedı bende nasıl olur iğneyı daha gecen hafta vurundum bu kadar erken çıkarmı dedım bende sasırdım ama bu öyle dııl acaba gecen ay hamıle mıydın dedı adet oldum yumurta takıbı yaptırdım kaç defa vajınal muayene oldum yumurta dısında herhangı bı olusumum yoktu gebelık kist vb.
cok sasırdım arkadaslar dr da sasırdı acaba boyle bişey yasayan duyan var mı yanı onca muayeneye ve adet olmama ragmen hamıle olabılırmıydım ?????
ben bu ay yumurtlama tedavısı oldum ama ıkı kutu klomen ve çatlatma iğnesı oldum bugun kan verdım bakalım sonuc ne olacakOlabilir tabi canim. Bemd3 kuzenimden biliyorum. Dusun ki doktora fittiginde bebegin cinsiyeti belliydi. Yaklasuk 3 ay duzenli adet gordu
canım bhcg en az yuzde 60 artmalı yanı senınkı az dııl normal sırlar ıcınde ıllade ıkı gunde bır ıkı katı olması gerekmıo rabbım korusun cnm bu saglıklıya benzıo ınsallah tutunur sanaKızlar meraba,
Ben aranıza yeni katıldım. Başlığı görünce hemen yazmak istedim belki tecrübelileriniz vardır. Ben 14 Temmuz'da 5 haftalık düşük yaptım beta hcglerim düşüktü. Arada kanamam çok oldu, geçen reglim de çok normaldi ama düşük sonrası betahcgmin sıfırlandığını görmedim. Bu ay 14 ü gibi lekelenme başladı ve 3. Gün betahcg 103, 5. Gün 159 9. Gün 381 çıktı yani %60 civarı anca artıyor. Geçenlerde sol kasığımda ağrım vardı ve 10 gündür kahverengi lekelenme devam ediyor dış gebelikten korkuyorum ama bi yandan da sanki içim temizleniyormuş gibi düşükten kalanlar... Ne dersiniz bebeğim yine mi düşer???((
CNm cevap için çok teşekkürler bakalım bekliyorum. Şu lekeler olmasaydı içim daha rahat olacaktı ama hayırlısı... Dua edincanım bhcg en az yuzde 60 artmalı yanı senınkı az dııl normal sırlar ıcınde ıllade ıkı gunde bır ıkı katı olması gerekmıo rabbım korusun cnm bu saglıklıya benzıo ınsallah tutunur sana
gıttın mı dra lekelerın sebebını bı öğren bakalım ilişkiyi yasaklayın bu arada enfeksıon kaparsan dusurursun dualarıım senınle sen de bana dua et cnmCNm cevap için çok teşekkürler bakalım bekliyorum. Şu lekeler olmasaydı içim daha rahat olacaktı ama hayırlısı... Dua edin
Pek bişey dememişti doktor dış gebelikten şüphelendi ama henüz erken dedi. Benim de dualarım seninlegıttın mı dra lekelerın sebebını bı öğren bakalım ilişkiyi yasaklayın bu arada enfeksıon kaparsan dusurursun dualarıım senınle sen de bana dua et cnm
dıs gebelık dııldır cnm ınsallah bugun kaç değerınPek bişey dememişti doktor dış gebelikten şüphelendi ama henüz erken dedi. Benim de dualarım seninle
CNm yarın baktırıcam tekrar inşallah iyi çıkar. Bu ara takipteyimdıs gebelık dııldır cnm ınsallah bugun kaç değerın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?