Gebeyim kaza tehlikes yaşadım

narnur94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
41
4
1
31
Hanımlar az önce trafik kazası geçiriyorduk ama çok şükğr olmadı 16 haftalık hamileyim çok çok çok korktum. Bebeğime bir şey olmamıştır değil mi ? Herhangi bir sancı veya kanama bir şey yok çok şükür ama çok korku yaşadım. 😰

Çok geçmiş olsun içinizi ferah tutun bir şey olmamıştır inşallah 🙏🏻

Oy Allah bir daha yaşatmasın. Sanmıyorum bir şey olduğunu kuzum. Yengem hamileyken kadıncağıza araba carpmıştı 1-2 metre sürüklenmişti o şeyle. Parmakları kırıldı ama gene de bebişe bir şey olmadı cok sukur. Onlar sandığından daha güclü merak etme… ama için rahat etsin istersen bir acilde ultrasonla baktır. Kalp atışını görür rahatlarsın

Oy Allah bir daha yaşatmasın. Sanmıyorum bir şey olduğunu kuzum. Yengem hamileyken kadıncağıza araba carpmıştı 1-2 metre sürüklenmişti o şeyle. Parmakları kırıldı ama gene de bebişe bir şey olmadı cok sukur. Onlar sandığından daha güclü merak etme… ama için rahat etsin istersen bir acilde ultrasonla baktır. Kalp atışını görür rahatlarsın
İnşallah canım içime ferahlık verdin ne yazık ki bugün çok yakın arkadaşlarıma söyledim ve böyle bir şey başıma geldi. Çok normal ve stressiz yaşıyorum hamileliğimi nazar aklıma en son gelir her ne kadar inansamda ama cidden insanların içini tahmin edemiyorsun işte. Allah kötü hislerden kötülerden korusun inşallah. Yorumun içinde teşekkür ediyorum

Çok geçmiş olsun içinizi ferah tutun bir şey olmamıştır inşallah 🙏🏻
İnşallah hiç bu kadar korkmamıştım Allah herkesi kazadan beladan korusun amin ya

Back
X