- 20 Ekim 2024
- 50
- 5
- 22
- Konu Sahibi acelya3460
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki testte de silik çizgiyi gördüm. İkinci çizgiler 10 dk içinde çıktıysa pozitif demektir. Kan testi vererek netleştirebilirsiniz.Gebemiyim sizce Eki Görüntüle 3511550
Beta HCG 10.67 çıktı sizce nedirİki testte de silik çizgiyi gördüm. İkinci çizgiler 10 dk içinde çıktıysa pozitif demektir. Kan testi vererek netleştirebilirsiniz.
Hamilesin beybi iki gün sonra tekrar kan ver ikiye katlanırsa sağlıklı ilerliyordurBeta HCG 10.67 çıktı sizce nedir
Oylemidir gerçekten bizde nasıl sevinecegimizi şaşırdık çok az sayi sizce ne kadarliktirHamilesin beybi iki gün sonra tekrar kan ver ikiye katlanırsa sağlıklı ilerliyordur
Hayırlı olsun bende iki testte de silik çizgi gördüm. Son adet tarihiniz neydi erken yakalamışsınızBeta HCG 10.67 çıktı sizce nedir
İnşallahHamilesin beybi iki gün sonra tekrar kan ver ikiye katlanırsa sağlıklı ilerliyordur
Son adet tarihiyle belli olurOylemidir gerçekten bizde nasıl sevinecegimizi şaşırdık çok az sayi sizce ne kadarliktir
Ben ovulasyon uygulamasi kullanıyorum hangi gün dediyse hep oldum bu ay 27 Şi dedi fakat olmadım suphelendim yaptım bugünHayırlı olsun bende iki testte de silik çizgi gördüm. Son adet tarihiniz neydi erken yakalamışsınız
Nasıl yani geçen ay olan miSon adet tarihiyle belli olur
Evet canım son adetinin ilk günü önemliNasıl yani geçen ay olan mi
Geçen ay 30 uyduEvet canım son adetinin ilk günü önemli
4 hafta 2 günlük hamilesiniz . Tahmini doğum tarihiniz 06.9.2025Geçen ay 30 uydu
Pardon 06.08.20254 hafta 2 günlük hamilesiniz . Tahmini doğum tarihiniz 06.9.2025
Düzensiz regliniz ve geç yumurtlama ihtimaliniz yoksa sanmam . Bazen evliliğin ilk başlarında düzeniniz oturmasına kadar bir kaç ay gecikme olabiliyorHayırlı olsun çok tebrik ediyorum :)
Hanımlar bişey danışıcam size 2 aylık evliyim bu ay ilk defa adetim 8 gün gecikti kan verdim 1.20 çıktı acaba bu değer yükselir mi ?
Peki tecrubesizim geçen aydan olanmidir bu gebelikPardon 06.08.2025