Adet gecikmem oldumuMerhaba arkadaşlar benim normalde adet duzensizligim yok yani günü gününe olmam her ay ama her ay mutlaka olurum 7 ay önce bir düşük yaptım ilk defa bu ay ovalusyon takip ettim ve adetimden 33.gunu yumurtlamayı gördüm 17_18 Nisan'da yumurtlama gördüm degerlendrdim normalde yumurtlamadan bikac gün sonra adet olmam gerekirken olmadım hala yumurtlama gününden beri göğüslerim agriyo son bir haftadır da kasıklarım hafif ağrı var batma gibi sizce 3 4 gün önce test yaptım negatif sizce gebemiyim normalde yumurtlamadan 17 gün sonra yapın diyo ben 13 gün yaptım negatif sizce gebelik varmıdır?neden hala adet olmadım?
Yani en son Martin 11 de adetim başladi 15de bitti 16 da ovalusyona başladım canım.normalde her ay günü gününe bir adetim yok ama en fazla önceki ayın bitimi bu ay başlangıcı olurdu yani kısaca her ay olurdum mutlaka ama hala olmadim 4 gün önce idrar testi yaptım negatif merak ettiğim yumurtlamayı değerlendirdim döllenme olursa adeti engllermi çünkü adetime bikac gün kala oldu yumurtlamaAdet gecikmem oldumu
Normalde kistim yok gecikme dediğim gibi Nisan ayı bitti adet olmadım en son 15 Mart adetim bitmiştiGecikme olmus mu ? Eğer adetiniz geciktiyse ya gebeliktir yada kist felan
yumurtalamadan 13 gün geçtiyse mutlaka silikte olsa çıkardı canım. yine de 15. gün tekrar testi yenileMerhaba arkadaşlar benim normalde adet duzensizligim yok yani günü gününe olmam her ay ama her ay mutlaka olurum 7 ay önce bir düşük yaptım ilk defa bu ay ovalusyon takip ettim ve adetimden 33.gunu yumurtlamayı gördüm 17_18 Nisan'da yumurtlama gördüm degerlendrdim normalde yumurtlamadan bikac gün sonra adet olmam gerekirken olmadım hala yumurtlama gününden beri göğüslerim agriyo son bir haftadır da kasıklarım hafif ağrı var batma gibi sizce 3 4 gün önce test yaptım negatif sizce gebemiyim normalde yumurtlamadan 17 gün sonra yapın diyo ben 13 gün yaptım negatif sizce gebelik varmıdır?neden hala adet olmadım?
Pazar günü tekrar yapacam testi bana 17.gun çıkar dediler ama bilmiyrm hadi gebe deilim diyelim neden hala adet olmadım benim ilk defa böyle bişey oluyor daha önce de böyle bişey yaşadım ozaman gebe çıkmıştım ama düşükle sonuclanmistiyumurtalamadan 13 gün geçtiyse mutlaka silikte olsa çıkardı canım. yine de 15. gün tekrar testi yenile
O zaman şimdiye baya çıkardı cnm başka birsey olabilirNormalde kistim yok gecikme dediğim gibi Nisan ayı bitti adet olmadım en son 15 Mart adetim bitmişti
Canım şöyle mesela geçen ay 15 de bitti adetim Nisan ayında en geç 20 25 arasında olmam gerekiyodu normalde ama 17 18 Nisan'da yumurtlamayı yakaladım degerlendrdim eğer gebelik yeni lyse iki haftaliksa çıkmaması normal deilmi?O zaman şimdiye baya çıkardı cnm başka birsey olabilir
Anladım canım şuan yumurtlamadan sonra 14 gün oldu pazara kadar beklim olmazsa test yaparimGeç yumurtlamışsın ondan adet olmamışsın. Gebe olmasan da adetin yumurtlamadan 14-16 gün sonra gerçekleşeceği için yumurtlamadan 14 gün say adet olman gereken tarih o tarih
Bide şöyle bi durum var arkadaşım adetinden iki gün önce yumurtlamayı oldu onunkinde 14 gün geçmedi yani yumurtlamadan illaha 14 gün gecmesimi gerekmiş??Anladım canım şuan yumurtlamadan sonra 14 gün oldu pazara kadar beklim olmazsa test yaparim
Ama canım adetinden iki üç gün önce yumurtlamayi olupta adet olan var illaha 14 gün gecmesimi gerek adet olmak içinGeç yumurtlamışsın ondan adet olmamışsın. Gebe olmasan da adetin yumurtlamadan 14-16 gün sonra gerçekleşeceği için yumurtlamadan 14 gün say adet olman gereken tarih o tarih
Herhangi bir Sağlık problemi yoksa (hormonel olur başka türlü kadınsal durumları tetikleyici bi hastalık olur) yumurtlamadan 14-16 gün sonra adet başlangıcı kabul edilir ama bu genelleme tabi ki; fakat sağlıklı olup bu istisna dışına çıkan da çok az birey var yani makalelerden okuduğum kadarıylaAma canım adetinden iki üç gün önce yumurtlamayi olupta adet olan var illaha 14 gün gecmesimi gerek adet olmak için
Bende gördüm. Tebrikler. İnşallah sağlıklı bi gebeliktirKızlar testimde 2.çizgi silik çıktı
Bakalım canım hayırlısı olsunHerhangi bir Sağlık problemi yoksa (hormonel olur başka türlü kadınsal durumları tetikleyici bi hastalık olur) yumurtlamadan 14-16 gün sonra adet başlangıcı kabul edilir ama bu genelleme tabi ki; fakat sağlıklı olup bu istisna dışına çıkan da çok az birey var yani makalelerden okuduğum kadarıyla
Canım msj attım sana bı bakarmisinBiliyorum zor ama adet gününe kadar bekle ben o kadar hamilelik belirtisi yaşadım ki hep adet oldum bu ay bekledim adeti hatta umudum bile yoktu hamile olduğumu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?