• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebemiyim yardımcı olur musunuz

Eslemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2022
27
13
3
31
Merhaba arkadaşlar reglime 7 gün var acaba gebe miyim ya da yanıltıcı olabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_20230311_123645.jpg
    IMG_20230311_123645.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 89
Kuruma çizgisine benzettim ben. 7 gün öncesi test yapmak için erken. Gecikmeyj bekleyin.

Merhaba arkadaşlar reglime 7 gün var acaba gebe miyim ya da yanıltıcı olabilir mi ?
Bende adetime 9 gün vardi ve çok hasta oldum sonra test yaptım bendede böyle silik çizgi ckti 1 dakikada sonra gittim beta hcg baktırdım betam 18 ckti o zmn şuan 12 haftalık hamileyim insallh seninkide öyle olur

Bende adetime 9 gün vardi ve çok hasta oldum sonra test yaptım bendede böyle silik çizgi ckti 1 dakikada sonra gittim beta hcg baktırdım betam 18 ckti o zmn şuan 12 haftalık hamileyim insallh seninkide öyle olur
Amin 🤲 benimde 7 gün var akıntım kremsi yapida beyaz , kasıkta batma var . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasıl etsin

Hayırlısı olsun sıkma canını rabbim en güzel zamanda nasip ediyor bende çok uğrastim olmadı sonra bir baktım hamileyim görmediğim.doktor kalmadi

Aynen öyle yapmayi düşünüyorum beklemesi de zor bir kürtajın var kalbi durduğu için gebe kalmaya da korkuyorum
Ben adetime 1 hafta kala test yaptım silik çıktı ve kan verdim hemen çıktı istersen sende kan ver enazindan hamileysen folikasite başlarsın bak 1 tane de kurtajin varmış enazindan hamile olup olmadığını bilip ona göre ilerlersin

Ben adetime 1 hafta kala test yaptım silik çıktı ve kan verdim hemen çıktı istersen sende kan ver enazindan hamileysen folikasite başlarsın bak 1 tane de kurtajin varmış enazindan hamile olup olmadığını bilip ona göre ilerlersin
Folik asit kullanmaya devam ediyorum ama reglik geçmeden yapmak istemedim ☺️

Back