Gebemiyim sizcee

bthcg dusuk oldugu icin negatif cikmistir haftaya kan testi yaptir

benim de adetim hic gecikmez diyebilirim.3 gun gecene kadar araliklarla test yaptim ama cikmamisti.3.gun artik dayanamadim belirsizlige hamile degilsem de netlestirmem lazim deyip kan testi yaptirdim.bhcg 13 cikti.muhtemelen biraz daha gitmrsem.dusecekti bebek.cunku ben de kan pihtilasmasi vardi ve bundan once 3 kaybim olmustu.hemen clexane basladik ve degerim iki gun sonra 40 olmuatu.diyevegim o ki degeriniz dusuk olabilir belki .en sagliklisi kan testi.

rüyalar hayrolsun diyelim kanda baktır geç döllenme olbilir bide konuyu yanlış yere açmışşsın tatlım

Merhabalar normalde düzenli adet görüyorum ama adet günüme 3 gün kala kahverengi akıntı oldu hiç olmayan bişey di bende sonrasında adetim 7 gün gecikti kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor ilaç içmeyin ağrının fazla olur ya da adet olmazsanız tekrar gelirsiniz dedi ama yine olamadım adet 12 gün gecikme var gebelik belirtileri var ama kafam aşırı karışık bugünde kahverengi akıntı ve çok koyu olmayan kan geldi sizce nedeni nedir karın bel ağrım var... Korkuyorum doğrusu bana yardımcıolurmusunuz

Canim insallah gebesindir de bence belirtin var sa yoksa da sorma bence.cunku herkesi tabiki katmiyorum ustune alinan alinsin bazi gebe kalamayan bayanlar oyle seyler yaziyoki sanki ben gebe kalamadim sen de kalmadin der gibi.adetini bekle gecince kan testini yaptir cikarsa cikar cikmazsa diger aya devam et dualarla

Kızlar ben gecen ay 6 aralıkta regl oldum 28 gunde regl donemim yani 3unde hasta olmam lazimdi ve hic gecikmez hastaligim. Korunmuyoruz bebek istiyorum yunurtlama donemimden sonra ayin 23 u gibi birsz kahverengi akintim oldu ara sira da hafif bas donmesi halsizlik gbi durumlarim oluyor. Adet olcakmisim gibi tum belirtilerim var. Surekli simdi oldum diyip gidip bakiyorum ama yok. 3 gun geciktim ve bugun cok ayakta kaldim 6 saat once falan cok az kahverengi akinti gibi bisey geldi bida hic bisey yok. Şişķinlik agri hepsi var. Bugun idrar testi de yaptim negatif ama erken sanirim. Sizce ne olabilir. Yardimci olur musunuz??

Kızlar bende birşey danışmak istiyorum başına gelen biri varsa yorum yaparsa çok sevinirim. Öncelikle Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin. Benimde adet tarihlerin 28 günde bir çok düzenli olur 5 6 gün sürer hiç ağrım olmaz sadece ilk günü bel ağrısı çekerim benim belirtin budur. geçen ay 5 aralık ta adet oldum bu ayda 2 sinde olmam lazımdı 30 aralikta oldum ve 4 gün sürdü oda normal adetimden daha az ve ağrılı bugün biraz leke gibi gelmiş ve sanki ilk günümmüs gibi bel ağrım var ve kasiklarimda ağrı oluyo böyle bişey yasayipta hamile olduğunu öğrenen oldu mu aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…