• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebemiyim sizcee

nur891

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
100
48
98
35
Kızlar merhabalar adetim 6 gün gecikti adetle ilgili hiç bi kıpirti yok dün test yaptım negatif çıktı ama arkadşımda testlerde çok sağlıklı değil bozuk olabiliyor dedi kafam karııştı.Bikaç arkadaşımda rüyasında hamile görmüş beni. Hamilelik belirtileri neler kızlar.sadece ara ara kasıklarımda ağrı oluyor birde hafif göğüslerim hassas

Kızlar merhabalar adetim 6 gün gecikti adetle ilgili hiç bi kıpirti yok dün test yaptım negatif çıktı ama arkadşımda testlerde çok sağlıklı değil bozuk olabiliyor dedi kafam karııştı.Bikaç arkadaşımda rüyasında hamile görmüş beni. Hamilelik belirtileri neler kızlar.sadece ara ara kasıklarımda ağrı oluyor birde hafif göğüslerim hassas
Adetiniz 6 gün geçtiyse çıkardı testte ama en kesin sonucu kan testi ile alırsınız. Belirti aramayın herkeste olmayabiliyor bazen de regl belirtisi gebelik belirtisi ile karışıyor. Hayırlısı

Kan testi yapın. Belirti ile rüya ile boş yere kafanızı karıştırıp sonunda hayal kırıklığına uğramayın.en doğrusu tam bir jinekolojik muayeneden geçmeniz tabi ki.
Hayırlısı olsun.

Aslında 6 gün geçtiyse idrar testinde silik bile olsa çıkması gerekti. Ama belki daha Hormonların yeni belli olmamış olabilir. Kan testi yaparsan kesin sonuç alırsın.

Belirtilere hiç kafa yorma derim. Ne zamandır deniyorsunuz bebeği. Bende bu ay kendimden şüpheliyim. Gerçi korunmasiz bir ilişki yasadik eşimle ama şu geri çekilme denen yöntemi denedik ilk defa esimle. Dikkat ettik bir sey olmadi iceri ama Pismanim zaten şuan benim icin şu ara gebe kalmamam gerek. Senin bu konuda bilgin var mi?

Kan testi yapın. Belirti ile rüya ile boş yere kafanızı karıştırıp sonunda hayal kırıklığına uğramayın.en doğrusu tam bir jinekolojik muayeneden geçmeniz tabi ki.
Hayırlısı olsun.
peki testlerin yanlış olma ihtimali varmı sizce

sadece ara ara kasıklarımda ağrı oluyor birde hafif göğüslerim hassas
adet belirtisi de olabilir hamilelik belirtisi de. hatta sadece psikolojik bile olabilir.
Bikaç arkadaşımda rüyasında hamile görmüş beni.
bu hamilelik belirtisi değildir.
Hamilelik belirtileri neler kızlar.
karnı büyüyene kadar hamile olduğunu anlamayanlar da var. bence genel bi yorum yapmayalım. en mantıklısı kan testi.

Aslında 6 gün geçtiyse idrar testinde silik bile olsa çıkması gerekti. Ama belki daha Hormonların yeni belli olmamış olabilir. Kan testi yaparsan kesin sonuç alırsın.

Belirtilere hiç kafa yorma derim. Ne zamandır deniyorsunuz bebeği. Bende bu ay kendimden şüpheliyim. Gerçi korunmasiz bir ilişki yasadik eşimle ama şu geri çekilme denen yöntemi denedik ilk defa esimle. Dikkat ettik bir sey olmadi iceri ama Pismanim zaten şuan benim icin şu ara gebe kalmamam gerek. Senin bu konuda bilgin var mi?
1,5 yıllık evliyim geçtiğimiz haziran ayına kadr bizde geri çekilme yöntemiyle kornuyorduk.ondan sonra korunmamaya başladık 2-3 haftadr falanda folik asit kullanmaya başladım.8 ay olacak neredeyse

1,5 yıllık evliyim geçtiğimiz haziran ayına kadr bizde geri çekilme yöntemiyle kornuyorduk.ondan sonra korunmamaya başladık 2-3 haftadr falanda folik asit kullanmaya başladım.8 ay olacak neredeyse
Inşallah sizin bebis yoldadır. Benimde yolda olmamasını diliyorum.

Hanimlar idrar testi yapmak için regli beklemek şart mı ?

Inşallah sizin bebis yoldadır. Benimde yolda olmamasını diliyorum.
Pardon merak ettim. Hem bu aralar hamile kalmamam gerek demişsin, hem de inşallah benimki de yoldadır demişsin. Hamile kalmamanı gerektirecek bir sağlık sorunun mu var?

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Kamu spotumu vereyim.

Hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişiklik gösterir.

Testler regl geciktiyse ve çok çok çok eski değilse %95 doğru sonuç verir.

En doğru sonucu kan testi verir. Şimdi gitseniz iki saate kalmadan öğrenirsiniz.

Ama çok merak ediyorsanız sihirli küreme bakabilirim.

Bir de, rüyalar gerçek olsa seni her gün görürdüm.

Pardon merak ettim. Hem bu aralar hamile kalmamam gerek demişsin, hem de inşallah benimki de yoldadır demişsin. Hamile kalmamanı gerektirecek bir sağlık sorunun mu var?
Konu sahibine " inşallah sizin bebiş yoldadır benim yolda OLMAMASI dileğiyle" yazdım.
Şuan istemiyorum sadece.

Rüyada görmüşler > Bilimsel test

Lütfen bilim ve tıp dünyasından şaşmayın. İkinci test deneyin yada kan testi yapın

Benim ilk gebeliğimde hiç bir belirtim olmadı mesela sadece belki hep öyleydi ben farketmedim göğsümdeki damarların yemyeşil olmasıydı ve adet gününde geciken adet ile bir baş dönmesi adet gününde test yaptığımda çok silikti bebeğimi kaybettim kürtaj oldum 9 ay oldu üstüne hamile kalamadım geçen aylarda gecikmelerim oldu hatta aldığım test pozitif çıktı ama hamile değildim o yüzden testlere çok güvenmiyorum en iyisi kan testi normalde gecikmeler yasamiyorsaniz kan testi yaptırın

6 gun gecikmeyle olsa cikardi hevesini kirmak istemem ama adetten 1 2 gun onc bile cikabiliyo silik falan da olsa

Back