Gebemiyim nasıl öğrenebilirim

yagmur4545

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
10
1
1
25
Merhabalar daha önce boş gebelik geçirdim aradan 7 ay geçti adetim 3 gün gecikti hamile olup olmadığımı nasıl anlayabilirim çamaşır suyuyla test denedim daha önce deneyeniniz var mı?

Merhabalar daha önce boş gebelik geçirdim aradan 7 ay geçti adetim 3 gün gecikti hamile olup olmadığımı nasıl anlayabilirim çamaşır suyuyla test denedim daha önce deneyeniniz var mı?
Sağlık ocağı ya da hastane yakınsa kan vermeniz daha iyi olur. Daha net sonuç çıkar. Çamaşır suyu ile ilk kez duyuyorum

Hastaneye gidince ben gebelik için kan testi vermek istiyorum deyince doktora muayne olmadan hemen yapıyorlar mi bilmedigimden soruyorum
Jinekolojiye giderseniz karından ultrason ile bakar. Ama siz direkt dahiliye randevusu alıp beta HCG baktırmak istiyorum deyin. Kan tahlilin sonucuna da e nabizdan bakarsınız.

Sonuçlarım böyle çıktı ve doktor değerin düşük olduğunu söyledi daha önce boş gebelik geçirdim yine aynısı olurmu ki

Eklentiler

• IMG_7301.jpeg
    229,7 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…