- 15 Ocak 2025
- 9
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi yagmur4545
Merhabalar daha önce boş gebelik geçirdim aradan 7 ay geçti adetim 3 gün gecikti hamile olup olmadığımı nasıl anlayabilirim çamaşır suyuyla test denedim daha önce deneyeniniz var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eczane olmayan bi ilçe kasaba gibi bi yerde mi yaşıyorsunuz ? Yani kan verme şansınız varsa daha net olur
Testi sabah ilk idrarla tekrarlayınTest yaptım biri silik çıktı hastaneye gitmek gibi bir şansım yok şuan
Testi atardaniz belki vardir birseyler net gorunenTest yaptım biri silik çıktı hastaneye gitmek gibi bir şansım yok şuan
Böyle çıktı baktığımda emin olamadımTesti atardaniz belki vardir birseyler net gorunen
Bilmiyorum ki dolanırken o karşıma çıktı merakımdan denedimNeden çamaşır suyu? Test yapın, çift çizgi görürseniz kan verin
İnanmayın öyle şeylere, testi sabah ilk idrarla tekrarlayın buraya görüntü atınBilmiyorum ki dolanırken o karşıma çıktı merakımdan denedim
Tamam teşekkür ederimİnanmayın öyle şeylere, testi sabah ilk idrarla tekrarlayın buraya görüntü atın
Sağlık ocağı ya da hastane yakınsa kan vermeniz daha iyi olur. Daha net sonuç çıkar. Çamaşır suyu ile ilk kez duyuyorumMerhabalar daha önce boş gebelik geçirdim aradan 7 ay geçti adetim 3 gün gecikti hamile olup olmadığımı nasıl anlayabilirim çamaşır suyuyla test denedim daha önce deneyeniniz var mı?
Bende ilkkez duydum sağlık ocakları da bakmıyor grevde oldukları içinSağlık ocağı ya da hastane yakınsa kan vermeniz daha iyi olur. Daha net sonuç çıkar. Çamaşır suyu ile ilk kez duyuyorum
Grevleri bitti, gidebilirsinizBende ilkkez duydum sağlık ocakları da bakmıyor grevde oldukları için
O zaman hastaneye gidin en iyisiBende ilkkez duydum sağlık ocakları da bakmıyor grevde oldukları için
Hastaneye gidince ben gebelik için kan testi vermek istiyorum deyince doktora muayne olmadan hemen yapıyorlar mi bilmedigimden soruyorumO zaman hastaneye gidin en iyisi
Jinekolojiye giderseniz karından ultrason ile bakar. Ama siz direkt dahiliye randevusu alıp beta HCG baktırmak istiyorum deyin. Kan tahlilin sonucuna da e nabizdan bakarsınız.Hastaneye gidince ben gebelik için kan testi vermek istiyorum deyince doktora muayne olmadan hemen yapıyorlar mi bilmedigimden soruyorum
Merhaba benim sonuçlar da bu şekilde, bende neden referans aralığı yazmıyor acaba?Sonuçlarım böyle çıktı ve doktor değerin düşük olduğunu söyledi daha önce boş gebelik geçirdim yine aynısı olurmu ki
Ben tıp merkezinde sadece beta testi verdim E nabıza düşmüyor sonuçları sizin ki kaç haftalıkSonuçlarım böyle çıktı ve doktor değerin düşük olduğunu söyledi daha önce boş gebelik geçirdim yine aynısı olurmu ki