• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebemiyim degil miyim? :( Caresizim

izmircesine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
12
1
1
29
Selam arkadaslar,

ben aranizda cok yeni katildim ama senelerdir aktif bir okuyucuydum ve buraya konu acacagim hic aklimin ucundan gecmezdi. Desteginize ihtiyacim var. Ben yeni evliyim ve cocuk düsünmüyorum ama tek bir günlük ihmal buna sebep olmusmudur, bilmiyorum, bekliyorum. Adetime 4 gün kaldi. Ama sanki bende gebelik belirtileri var:
-mide yanmasi
-karnim sis

sizce hamilemiyimdir? Rabbimden gelene tabi razi olcam ama Hazir degilim bu yüzdende istemiyorum. Cocuk düsmani falanda degilim ama cok hazirliksizim, düsünmüyordum.

Simdiden cevaplariniz icin tesekkür ediyorum.

Selam arkadaslar,

ben aranizda cok yeni katildim ama senelerdir aktif bir okuyucuydum ve buraya konu acacagim hic aklimin ucundan gecmezdi. Desteginize ihtiyacim var. Ben yeni evliyim ve cocuk düsünmüyorum ama tek bir günlük ihmal buna sebep olmusmudur, bilmiyorum, bekliyorum. Adetime 4 gün kaldi. Ama sanki bende gebelik belirtileri var:
-mide yanmasi
-karnim sis

sizce hamilemiyimdir? Rabbimden gelene tabi razi olcam ama Hazir degilim bu yüzdende istemiyorum. Cocuk düsmani falanda degilim ama cok hazirliksizim, düsünmüyordum.

Simdiden cevaplariniz icin tesekkür ediyorum.
Bnmde adetten önce mide yanmam va şişkilnliğim oluodu sitres yapmadan bekleyin sitreste geciktirir belirti aramayın eğer adet olmazsanız bi test yapın

Bnmde adetten önce mide yanmam va şişkilnliğim oluodu sitres yapmadan bekleyin sitreste geciktirir belirti aramayın eğer adet olmazsanız bi test yapın

cok tesekkür ederim yorumun icin ama bende ilk defa mide yanmasi oldu. ve siskinlik hep 2-3 gün öncesinden baslardi ama 8 gündür nerdeyse sisik karinla geziniyorum.:(
destege ihtiyacim var bu dört gün boyunca.:(

cok tesekkür ederim yorumun icin ama bende ilk defa mide yanmasi oldu. ve siskinlik hep 2-3 gün öncesinden baslardi ama 8 gündür nerdeyse sisik karinla geziniyorum.:KK43:
destege ihtiyacim var bu dört gün boyunca.:KK43:
Kendine dikkat et her belirti hamilelik belirtisi değildir . Sitres yapma gecikirsede test yap

Back