• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebemiyim bilmiyorum kafam çok karışık yardım eder misiniz ?

a007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
9
0
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar aklımda soru işaretleri var ve buda beni çok yıpratıyor..

21 hazıranda adet oldum
erkek arkadaşım ile 29 hazıran günü ilişkiye girdik ve karın bölgeme boşalma olayı oldu. Birkaç gün sonra sürekli mide bulantım ve ağrılarım oldu daha sonra ilşkiye girdikten 2 gün içersinde ertesi gün hapi dedikleri ilaçı içtim ve bu şekilde beklemeye başladık . 2 hafta sonra gebelik testi dedikleri testlerden aldık idrar yolu ile bakılan . sürekli negatif çıktı fakat agrılarım bulantılarım geçmedi 2 hafta öncede hastanede B-Hcg testi yaptırdım ve 0.100 çıktı gebe değilsin dedi doktor fakat biz dış gebelik olayından korkuyruz ihtimal varmı dış gebelik ola bilirmi bilgilendiriseniz sevinirim..

bu arada 2 kere adet oldum internette bazı doğumlarda kanama olabilir ve bunu bayanlar adet sanabilir yazmıslar hep 9. haftadayım çok korkuyorum hamile olmaktan yardım edin lütfen :95:

Merhaba arkadaşlar aklımda soru işaretleri var ve buda beni çok yıpratıyor..

21 hazıranda adet oldum
erkek arkadaşım ile 29 hazıran günü ilişkiye girdik ve karın bölgeme boşalma olayı oldu. Birkaç gün sonra sürekli mide bulantım ve ağrılarım oldu daha sonra ilşkiye girdikten 2 gün içersinde ertesi gün hapi dedikleri ilaçı içtim ve bu şekilde beklemeye başladık . 2 hafta sonra gebelik testi dedikleri testlerden aldık idrar yolu ile bakılan . sürekli negatif çıktı fakat agrılarım bulantılarım geçmedi 2 hafta öncede hastanede B-Hcg testi yaptırdım ve 0.100 çıktı gebe değilsin dedi doktor fakat biz dış gebelik olayından korkuyruz ihtimal varmı dış gebelik ola bilirmi bilgilendiriseniz sevinirim..

bu arada 2 kere adet oldum internette bazı doğumlarda kanama olabilir ve bunu bayanlar adet sanabilir yazmıslar hep 9. haftadayım çok korkuyorum hamile olmaktan yardım edin lütfen :95:

canim hic korkmana gerek yok.cunku dis gebelik bile olsa bu testte cikardi.aslinda tamda yumurtlama doneminde iliskiye girmissiniz ama icine bosalmamis sonucta.bulantilarin ve agrilarin pskolojik olabilir.ayrica zaten evde yapilan testler oyle adet olduktan iki hafta sonra falan sonuc vermez.adet gunun gectikten sonra yapman gerekiyor...ama kan testi de yaptirmissin hamile olsan kesin cikardi.icin rahat olsun kesinlikle hamile degilsin:80:

canim hic korkmana gerek yok.cunku dis gebelik bile olsa bu testte cikardi.aslinda tamda yumurtlama doneminde iliskiye girmissiniz ama icine bosalmamis sonucta.bulantilarin ve agrilarin pskolojik olabilir.ayrica zaten evde yapilan testler oyle adet olduktan iki hafta sonra falan sonuc vermez.adet gunun gectikten sonra yapman gerekiyor...ama kan testi de yaptirmissin hamile olsan kesin cikardi.icin rahat olsun kesinlikle hamile degilsin:80:

himmmm.. yaaa kızlık zarımda duruyor ama jinekolok göbek deliğinden bile hamile kalına bileceğini söylemişti ya bi ters durum olmaz demii :(((

himmmm.. yaaa kızlık zarımda duruyor ama jinekolok göbek deliğinden bile hamile kalına bileceğini söylemişti ya bi ters durum olmaz demii :(((

yok ya
%1 bile ihtimal yok içini rahat tut
bak biz defalarca deniyoruz da olmuyor
öyle göbek deliğinden hamile kalınsaydı ooo
ortalık çocuk kaynardı

yok ya
%1 bile ihtimal yok içini rahat tut
bak biz defalarca deniyoruz da olmuyor
öyle göbek deliğinden hamile kalınsaydı ooo
ortalık çocuk kaynardı

çok teşekkür ederimm :::):) bundan sonra önlemmimi almadan yapmıyacagım :D hepinizze teşekkür ederimm :49: :64:

ya sen şakamısın o jinekolok diplamayı nerden almış acaba göbek deliğinde rahmine giden bi yer varda bizmi bilmiyoz neler duyacağız daha vaybe göbek deliği ne göbekmiş

o gittiğinin jinekolog olduğuna eminmisin? göbek deliği mi haha hiç gülceim yoktu..o zamn insanlar niye uraşıyoki hamile kalmak için saatlerce ayaklarını fln havaya dikiyolar direk göbek deliğine salsınlar..haha damacana mı bu be? mrk etme psikolojik olrk etkiliyosun kendini olsaydı kan testinde çıkardı.

ah ah daha neler duyacağım ben acabaaa....bizler neden çocuk olsun diye çırpınıyoruz yahuuuu....canım gebe olman imkansız ama ilişkiye gireceksende enazından yumurtlama günlerine dikkat et derim ben......
ya sen şakamısın o jinekolok diplamayı nerden almış acaba göbek deliğinde rahmine giden bi yer varda bizmi bilmiyoz neler duyacağız daha vaybe göbek deliği ne göbekmiş

aynen katılıyorum sizeeee:46:

he ya bunlarda yeni nesil yöntemi heralde vah biz çağın gerisinde kalmışız spermler tutsun diye bide yarım saat bekliyoz vah bize bu yöntemi hamile kalmak için konu açan arkadaşlarlada paylaşın işe yararmı bakalım

hem ilişkiye girdik diyosun hem göbek deliğime boşaldı diyosun hemde kızlık zarım duuruyo diyosun o jinekolokta göbek deliğinden hamile kalabiliceğini diyor hey allahım yaa göbek deliğinde hakikatten bi delikmi var içe doğruda sen hamile kalabilirsin diyor gülermisin ağlarmısın öle bişi olması imkansız o zaman dışa boşalmayla herkes hamile kalırdı olurmu öle bi saçmalık hem korkuyosunuz hemde bu iştende kaçmıyosunuz allah akıl fikir versinn :19::19:

merhaba kızlar, bende psikolojik olarak çökmüş durumdayım. her şey olmadığımı gösteriyor ancak şüphe duyuyorum. iki aydır düzenli regl oluyorum, idrar testi negatif çıktı, kasık agrılarımdan dolayı jinekologa gittim bir şey çıkmadı ultrasonda ancak hala rahatlayamıyorum

kızlar bende benzeri bir durumdan dolayı psikolojik olarak çökmüş bulunmaktayım :( iki aydır regl oluyorum, idrar testi negatif çıktı, kasık ağrılarımdan dolayı jinekoloğa gittim karından ultrasonda hiçbir şey görünmedi ancak hala şüphe duyuyorum. psikolojim bozuldu

Back
X