• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebemiyim acaba?¿

Ayaz99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
129
13
98
30
Arkadaslar mrb yeni uye oldum ve size bi sorum var dogum yapali 1 yil oldu ve bebegimi emziriyorum adetim tam 2 ay gecikti tekrar hamile kalmaktan korkuyorum evde gebelik testi yaptim 3 yada 4 kere fakat hepsi negatif kanda baktirdim sonuç 5.3 yazio ve negatif sanirim kanda baktirali 15 gunu gecti ve hala adet olmadim basina bu tarz seyler gelenler varsa yardimci olabilirmi.:)

Doğumdan sonra 1 2 yıl boyunca düzensizlikler görülmesi olası korunuyorsanız ve testlerde bir şey yoksa hormonlarınıza baktırabilirisniz

Peki kan testi sonucum neden .5.3 cikti acaba normalde 0.1 falan olmasi gerekmezmiydi tekrar mi yaptirsam acaba geri cekilme yontemiyle korundugumuz icin pek güvenmiyorum

Hamile olabilirsin ya 5 olan değerin her 2 günde bir 2 katına çıktıysa 5 küçük bir değer deil ben hamileliğimi 10 la öğrendim
Ben değilim tatlım diğer arkadaş sormuş soruyu..bencede hamile olabilir 5 üstü çoğu yer gebelik var olarak görüyor..

Sanirim 0.1 cikmis ben yanlis görmüşum ama gerçi ustune 1 ay gecti tekrarmi yaptirsam yani biraz siskinligim var hafif agrim var ama 4 5 tane test negatif cikmisti 1 kan testi negatif cikti yinede suphelenmelimiyim dun cok acik renk silince pembe akinti geldi yani adetim baslamiyo inatla

Bence hamile olabilirsin cnm varsa idrar testinde cikar zaten bi test almalisin ben de 5 ustu pozitif die biliyorum

Merhaba arkadaşlar
Ben yeni üye oldum.
4 ay önce normal dogumla kızımı kucağıma aldım. Geçen ayin 2 de regl oldum fakat şimdi hiç bir belirti bile yok. Test yapmalıyım sizce? ??

Back