- 13 Kasım 2017
- 125
- 24
- 18
- 25
- Konu Sahibi Gunes123450
-
adete 7 gun kala yaptim negatif ama idrarda pozitifdi benimde anlamadigim acaba gebelik daha erken kandami belli olur yoksa idrardami?öğrenmenin en kesin yolu kan testi
adet gününüzde tekrarlayın
beta hcg hormonu önce kana sonra idrara geçeradete 7 gun kala yaptim negatif ama idrarda pozitifdi benimde anlamadigim acaba gebelik daha erken kandami belli olur yoksa idrardami?
beta hcg hormonu önce kana sonra idrara geçer
kan testide en erken adete 3 gün kala yapılmalı
yaa peki neden oyle olduki adete 7 gun kala idrarda pozitif cikti kanda negatif acaba testmi yanlisti? albi markali test kullandim
gercektenmi?? ya banada cok tuhaf geliyo ya ilk anda iki cizgi gosterip sonra yok oluyo resmen aklim karisiyo simdi baskasini deniyorum. ama turkiyedekiler cok guzel bizde sadece 2 marka var oda albi gibi bisey zaten sizde ama bi kac tane cesidler var bildiyim kadariylaaaa albi berbat bir test canım ya ben 3 tane almıştım ikisi bozuk çıktı
gercektenmi?? ya banada cok tuhaf geliyo ya ilk anda iki cizgi gosterip sonra yok oluyo resmen aklim karisiyo simdi baskasini deniyorum. ama turkiyedekiler cok guzel bizde sadece 2 marka var oda albi gibi bisey zaten sizde ama bi kac tane cesidler var bildiyim kadariyla
bende iki tane cesid vardi zaten biri albi wimdide digerini aliyorumevet canım burada çwşit çok ben bir defa albi ye denk geldim birdaha da almam zaten
bende iki tane cesid vardi zaten biri albi wimdide digerini aliyorum
yaa gercektenmi acaba sabah gitsemmi kan testine adetime 4 gun varonu da bir yap bakalım ama kan kesin sonuç canım her zaman
kanda olmayan hormon idrara geçmemiştir daha
yaa gercektenmi acaba sabah gitsemmi kan testine adetime 4 gun var
canim en son adetime 7 gun kala yaptirmiwtim sabah 4 gun kalicakbir iki gün daha bekle bence canım
en son yaptırdıgın ne zamandı?
canim en son adetime 7 gun kala yaptirmiwtim sabah 4 gun kalicak
ya gercektenmi? cok sabrsizim amaadet gününü bekle canım
belki geç döllenmedir
ya gercektenmi? cok sabrsizim ama
ya kendimi o kadar kaptirmiwimki olmasi ihtimaline artik olmamasini dusunmek istemiyorum bileben de öyleyimdir :)
ama dediğim gibi olduysa yeniden negatifi görmek daha cok moral bozar belirsizlik var çünkü
azıcık sabır..adet gününde kanda negatifse yoktur zaten
en azından kesin sonuc olur
ya kendimi o kadar kaptirmiwimki olmasi ihtimaline artik olmamasini dusunmek istemiyorum bile
Insallaah canim benim Allah hariylisini nasip etsin sen peki evlimisin ?öyle deme canım Allahtan hayırlısını dile
stres yapma
yoksa da umutlar bitmez diğer ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?