gebeliyi erken ogrenmenin yolu varmidir?

Gunes123450

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2017
125
24
18
25
merhaba arkadaslar adetime 5gun var ve ben sabirsizliktan cildiriyorum 7gun kala idrarda test yaptim silik cizgi cikti ama bugun tam 3test yaptim hepsi negatif, 7gun kala silik cizgiyi gorub hemen kan testide yaptirdim oda negatif ama doktor erken yaptigimi soyledi. Ve adetim gecikirse tekrar yaptirmami soyledi. Arkadaslar ben baska nasil ogrene bilirimki hamile olup olmadigimi(( ya 5gun sanki 5yil gibi

öğrenmenin en kesin yolu kan testi
adet gününüzde tekrarlayın

adete 7 gun kala yaptim negatif ama idrarda pozitifdi benimde anlamadigim acaba gebelik daha erken kandami belli olur yoksa idrardami?
beta hcg hormonu önce kana sonra idrara geçer

kan testide en erken adete 3 gün kala yapılmalı

yaa peki neden oyle olduki adete 7 gun kala idrarda pozitif cikti kanda negatif acaba testmi yanlisti? albi markali test kullandim

aaa albi berbat bir test canım ya ben 3 tane almıştım ikisi bozuk çıktı
gercektenmi?? ya banada cok tuhaf geliyo ya ilk anda iki cizgi gosterip sonra yok oluyo resmen aklim karisiyo simdi baskasini deniyorum. ama turkiyedekiler cok guzel bizde sadece 2 marka var oda albi gibi bisey zaten sizde ama bi kac tane cesidler var bildiyim kadariyla

evet canım burada çwşit çok ben bir defa albi ye denk geldim birdaha da almam zaten

ya gercektenmi? cok sabrsizim ama

ben de öyleyimdir :)
ama dediğim gibi olduysa yeniden negatifi görmek daha cok moral bozar belirsizlik var çünkü
azıcık sabır..adet gününde kanda negatifse yoktur zaten
en azından kesin sonuc olur

ben de öyleyimdir :)
ama dediğim gibi olduysa yeniden negatifi görmek daha cok moral bozar belirsizlik var çünkü
azıcık sabır..adet gününde kanda negatifse yoktur zaten
en azından kesin sonuc olur
ya kendimi o kadar kaptirmiwimki olmasi ihtimaline artik olmamasini dusunmek istemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…