gebelikye vajinal akinti olur mu

trenddd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
2
1
1
28
Merhabalr bnm son adet tarihim 21 temmuz 2016 yumurtlama gunum 4 agustos bz esimle 1 veya iki agustosta iliskiye girdik ama geri cekilme yontemiyle.suan adetime 3 gun var azda olsa beyaz yapiskan bi akintim var kasiklarimda batma var geceleri midem eksiyo bulanir gibi oluyor.idrara sk gtmeye basladim dun test yaptim ikinci cizgi hafif belirir gibi oldu geri gitti negatif cikti acaba erken mi yaptim testi. Bide sanki varmis gibi hissediyorm asiri gazim var genelde adrt olmadan bi hafta once karnim agrirdi smdi sadece kasiklarm agriyo.elleynce damar gibi bisey var sanki kasiklarmda sizce hamilemiyim ?

Gebelikte vajinal akıntı olur ancak mide bulantısı gibi belirtiler şçin daha çok erken. 7. Hafta falan oluyor genelde.

Hm tsk ederm gorusn icin zaten bugun kanamam basladi galiba regl oldm rengi koyu ve cok yogun sadece hic belim agrimazdi suan cok kotu agriyo ve karnimda hic agri yok bnde daha once hic olmazdi boyle degisk geldi bna ama genede hala varms gibi hissediyorm yerlesme kanamasi olsaydi bukadar koyu olmazdi galiba oda degil neyse hayrlisi herseyn

Vajinal akinti gebeligin isareti olabilir ever am a HIC gzl bi isaret devil. 3 gebelik yasafim.ilkinde acayip akintim vardi be cok kotuydu.2 be 3 gebeligimde HIC bit belirtim yoktu. Yani gebelikten gebeligebelirti farklilik gosterir

Hamilemisin peki canim suan benimde sari koyu akintim var adetimede 5 gun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…