Gebelik ve emzirme sürem bitti eski bedenine dönmediYoksa o dolgunluk kalır mı?
Malasef büyüyor emzirmedigim halde birdeYoksa o dolgunluk kalır mı?
çok güzel yazmışsınızGoguslerimiz emzirince ve çocuk dogurunca gerçek olgunluğuna ulaşıyor. Evet belki sarkıyor kötü gozukuyor vs ama emzirmek mucize kadını göğüs kanserine karşı koruyor . Bence hem bebeği beslemek hemde bize faydasını düşününce çokta takılmamak lazım.
benim biraz büyüdü ve kalsın istiyorumBenim nedense ne öncesi ne sonrası hiç degismedihamilelikten önce nasılsa bebeğim 6 aylık ve emziriyorum hala aynılar
Büyümesi emzirmeyi bitirince geçiyor ve benimki sönmüş balona döndü.benim biraz büyüdü ve kalsın istiyorum
Ay benimkiler geri dönsün ne gömlek ne bişi giyilir bu memelerlebenim biraz büyüdü ve kalsın istiyorum
destekli sütyenlere gün doğduAy benimkiler geri dönsün ne gömlek ne bişi giyilir bu memelerlebir de sarkacak inşallah toplanıyordur
hayıııırrr bunu kabul etmek istemiyorumBüyümesi emzirmeyi bitirince geçiyor ve benimki sönmüş balona döndü.
herkesin değişiyor demek kiBenim nedense ne öncesi ne sonrası hiç degismedihamilelikten önce nasılsa bebeğim 6 aylık ve emziriyorum hala aynılar
eski bedeni zaten çok büyük değildi benimEmzirme bittikten bir süre sonra biraz daha sarkık şekilde eski haline döndü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?