Gebelikten onceki adette farklilik yasadiniz mi

Aksihatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2019
46
7
1
Merhaba hanimlar gebelikten once son adetinizde farklilik yasadiniz mi benim gecen hamileligimde karnim sisiyodu baya geriliyodu ve adetim normalden farklı olmustu cok fazla gekmisti 1 2 gun sonra azalmisti bu ayda karnim sisti ve surekli tuvalete cikiyodum idrarimi tutamicak gibi oluyodum bende idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye urolojiye gittim oda tahlillerin yaninda gebelik tahlilide istedi butun tahlillerim temiz cikti gebelik hormonum 14 cikti gebelik şüphen var dedi bir hafta sonra adet olmam gerekiyordu 2 gun gec oldum normalde gecikmem olmaz zamaninda olurum ve bu adetim de cok fazla oluyo gecenki gibi normalde agrimda cok olmaz ilk gun olur gecer bugun 4 gunum hala agrim oluyo ilacda icmek istemiyorum belki gebelik oluşur zarar verir diye gecenki hamileligimle ayni belirtiler var cunku boyle bi durum yasayan var mi ve diger gebeligim kalp atisi olmadigi icin 6 haftalikken kurtaj yapildi bu kurtaj sonrasi 2.adetim

Kımyasal gebelık yasamıssın canım bende bu ay yasadım hcg hormonum 9,46 cıkdı doktorum hamılesın ama degerın artarsa cok yenı oldugundan duserse kımyasal falan dedı degerım ıkı gun sonra yedıye dustu ıkı gun sonrada kanamam basladı doktorum kımyasal gebelık dedı ve adetle beraber duser dedı cok agrım sancım oldu benımde ılk gun ıkı tane majezik ıctım sonra cok agrım olmadı bende hamıleyım dıye cok sevınmısdım cok umutlanmısdım degerım artacak dıye dusunmusdum ama kısmet canım Allah saglıklı evlatlar versın hepımıze ınsallah

Ben buna benzerini yaşıyorum tam 5 gün geç oldu ve kasıklarımda sancılar oldu karın alt bölgemde adetime 2 hafta kala ama sonra adetim geçti tam evet galiba hamileyim diyodum ( çok sık idrara çıkıyodum felan ) annemde hatta şüphelendi söyleyince ama 5 ci gün geldi bugün 2 ci günüm kanamam çok ve ağrım ınanılmaz genelde ilk hün olur ama ikinci gün geçen aylarda olan ağrımın 2/3 katı bacaklarım bile sizlıyo

Belki sizinki de kimyasal gebeliktir 2 3 gun cok gelip daha sonra azalip siyaha yakin bi renk geliyo

Belki sizinki de kimyasal gebeliktir 2 3 gun cok gelip daha sonra azalip siyaha yakin bi renk geliyo
Hiç bilemiyorumki bugün 3 cü günüm bakalım devamında söylediklerinizi takip edicem belkide haklısınızdır teşekkürler bilgilendirme için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…