• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelikten önce testler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Hanmlar merhaba önceki gebeligm plansız programszdı pat diye ögrendm cok sükür saglıklı evladm var buara kafamda yeniden gebe kalma planları var.bende kansızlık vardı ne durumda bilmiyorum suan.hamile kalmadan evvel hangi degerlerime baktrmalıyım hangi ilaca baslamalıyım genel kontrol olarak ne yapmam lazm bazısı dişciyede görün dolgu falan yapılcaksa yapılsın diyo neler yaptrmam lazm rahat bir gebelik gecirmek için

Kadın doğuma gidip yumurtalıklarina baktirmalisın ,gebelik düşünüyorum ve bunun için tahlil yaptırmak istiyorum derseniz Size yapılması gereken tahlilleri yaparlar. Folik asit yerine gebelik öncesi bol bol hurma yersenizde folik asit ihtiyaciniz karşılanır ustelik sentetik ilaç kullanmadan.
Ben her kadının 6 ayda bir soğan Kuru yapması gerektiğini düşünüyorum tabi sizin karariniz. Şuan aklima gelen bunlar.

Kadın doğuma gidip yumurtalıklarina baktirmalisın ,gebelik düşünüyorum ve bunun için tahlil yaptırmak istiyorum derseniz Size yapılması gereken tahlilleri yaparlar. Folik asit yerine gebelik öncesi bol bol hurma yersenizde folik asit ihtiyaciniz karşılanır ustelik sentetik ilaç kullanmadan.
Ben her kadının 6 ayda bir soğan Kuru yapması gerektiğini düşünüyorum tabi sizin karariniz. Şuan aklima gelen bunlar.
Cok Tsk ederm

Back