biraz daha soruyu net sorabilirim. kısa dönem gebelikten korunmak için hangi yöntemleri tavsiye edersiniz?Gebelikte kısa süreli korunma yöntemi neyi onerirsiniz yaklaşık 2 ay kadar korunmak istiyorum ertesi gün hapı mi daha iyidir?
Ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir. Çok elzem durumlarda kullanmak için üretilmiştir. Sakın sakın zor durumda kalmadıkça kullanmayın. Yoğun hormon içeren, dengeyi alt üst eden bir ilaç.Gebelikte kısa süreli korunma yöntemi neyi onerirsiniz yaklaşık 2 ay kadar korunmak istiyorum ertesi gün hapı mi daha iyidir?
Yılda 1veya 2sefer kullanılabiliyor diye biliyorum. Ekstra hormon yüklüyorsunuz vücuda.Ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir. Çok elzem durumlarda kullanmak için üretilmiştir. Sakın sakın zor durumda kalmadıkça kullanmayın. Yoğun hormon içeren, dengeyi alt üst eden bir ilaç.
aynen çok mantikliTabi hic bisey %100 olmasa da hap ve prezervatif olabilir. Ama hap hormon sonucta hemen pesinden hamilelik dusunuyosaniz skinti cikarabilir. Esinizin korunmasi daha mantikli
diyaframi eczanede bulabilirmiyizKadın prezervatifleri de var diyafram da var
Kendiniz de kullanabilirsiniz
Sorman lazım. İnternette de arayabilirsin. Ben spiral kullanıyorum.diyaframi eczanede bulabilirmiyiz
internette bişey bulamadim aradim ama spiralinde kayma riski filan var ondan korkuyorumSorman lazım. İnternette de arayabilirsin. Ben spiral kullanıyorum.
Diyafram kullanan arkadaşlarımdan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?