Gebeliğe Hazırlık Gebelikten coraspin ve cleaxen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.791
133
33
Arkadaşlar merhaba iyi günler herkese öncelikle ben 3 ay önce bir düşük yasadım maalesef devlet hastanelerı ilk düşükte araştırma yapmıyorlar özelde de cok pahalı ben doktorumla görüştüm ıkıncı gebelıkte pıhtılaşma olup olmadığını bilmeden tedbir amaclı kan sulandirıcı coraspin kullanabılecegımı söyledi hatta gebelikten önce başladım bunun yanında cleaxen iğne de istesek sorun olur mu yanı pıhtılaşma olup olmadığını bilmeden de hem coraspin hem de cleaxen iğne kullanılabilir mi?

Pıhtılaşma varsa zaten hem hapı hem de iğneyi bir arada kullanmayı öneriyorlar. Doktorunuzla görüşün iğnesini de versin mutlaka. Şu anda hamile misiniz?

Pıhtılaşma varsa zaten hem hapı hem de iğneyi bir arada kullanmayı öneriyorlar. Doktorunuzla görüşün iğnesini de versin mutlaka. Şu anda hamile misiniz?
Canım degılim ama önlem amaclı sımdı başlattı doktorum yanı bende pıhtılaşma var mı yok mu BIlmıyorum ama önlem amaclı kan sulandirıcı kullanıldığını bılıyorum ma iğne önlem amaclı kullanılıyor mu bilmiyorum

O zaman iğneye hamile kaldıktan sonra başlarsın canım. Tabi doktorunla konuş o daha iyi bilir.

O zaman iğneye hamile kaldıktan sonra başlarsın canım. Tabi doktorunla konuş o daha iyi bilir.
Aslında ben şüpheleniyorum pıhtıdan ben kürtajdan sonra yogun bacak agrısı ve damar şişmesi sebebiyle kalp damar cerrahına gıttım ben de varis oldugu meydana cıktı hatta sınırdaymış ve varis olan kişilerde pıhtılaşma vb seyler görülme riski daha fazlaymış hatta varıs hastaları kan sulandirıcı kullanmalıyım ondan dolayı sımdı başladım Coraspine ve ondan dolayı cleaxen iğne başlamak istiyorum gebelıkte

Aslında ben şüpheleniyorum pıhtıdan ben kürtajdan sonra yogun bacak agrısı ve damar şişmesi sebebiyle kalp damar cerrahına gıttım ben de varis oldugu meydana cıktı hatta sınırdaymış ve varis olan kişilerde pıhtılaşma vb seyler görülme riski daha fazlaymış hatta varıs hastaları kan sulandirıcı kullanmalıyım ondan dolayı sımdı başladım Coraspine ve ondan dolayı cleaxen iğne başlamak istiyorum gebelıkte
Kürtaj kaç haftalıkken oldu canım

Back