Gebelikteki yaşanan kaygılar korkular duygu çalkantıları

Angel411506

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
194
182
53
32
Merhaba ben 8 haftalık hamileyim.Ilk öğrendiğimde sevinçten ağladım çok mutlu oldum.9 aydır da istiyorduk zaten.Ama 7.hafta karışık duygular içerisine girdim.Acaba bebeğime bakabilecek miyim.Ona yetebilecek miyim.Gibi kaygılar sardı beni.Zaten normalde de anksiyete bozukluğu rahatsızlığım var ilaç kullanmazken ataklar geçiriyorum ondan dolayı hem kadın doğum hem psikiyatri kontrolünde ilaç kullanıyorum.Antidepresan.Ya rahatsızlanırda çocuğuma bakamazsam iyi anne olamazsam gibi kaygılarım var.Bu kaygılar hamileliğin ilk haftalarında normal mi? Yani hormonlarla alakalı mıdır?Bebeğimi ya sevemezsem gibi bir korkum kesinlikle yok o benim bi parçam sadece ona yetememekten korkuyorum.Bu düşünceler normale döner mi 2.trimesterde yardım edin lütfen.

Gayet normal
Hem hormonal hem duygusal...
Bebek doğduktan sonra'da Kimi zaman karmaşik duygular yaşaniyor. Korkmayin
Sizde anlicaksiniz 'ki ona En iyi sizin bakcağinizi.
Tabikide ilk haftalar birbinize alişma sürecinde olcak bunlar kaygilar korkular
O sicacik anne karnindan cikip dünyaya adapta olmaya calişcak siz ona.
Tüm hayatiniz degişcek... bi Kac hafta sonra bu kaygilar Gececek.
Hatda karni tok alti temizken ağlarsa yinede ben Bakiyorum cocuguma iyi anne degilim kaygisini ben yaşadim meğer gaz sıkışmasimiş
Emzirdiğim Için rezene cayini içtimden bu sorunuda cözdük.
Bakin ne güzel anlaşcaksiniz

Umarım öyle olur ki olacakta biliyorum ama işte hormonlar bi an çok mutuyken bi an kaygılar korkular içinde bulabiliyor insan kendini çok tuhaf bir olaymış gerçekten bedeniniz sizden bağımsız sanki

Umarım öyle olur ki olacakta biliyorum ama işte hormonlar bi an çok mutuyken bi an kaygılar korkular içinde bulabiliyor insan kendini çok tuhaf bir olaymış gerçekten bedeniniz sizden bağımsız sanki
Kesinlikle Öyle. Ben Komedi filmine ağladimi bilirim Doğumdan sonra 40 gün daha o hormonlari cekiyoruz.
Yanliş hatirlaniyorsam 3 Ay sonra beden normale giriyor.
Doğumda ay ben doğuramicam vazgectim bile demişliğim var Sonralardan hatirladikca insan gülüyor

Ahh bu hormonlarr.Sonrasında da bebeğim yokken ben napıyormuşum çok boşmuşum evimiz neşelendi dediniz dimi

Ahh bu hormonlarr.Sonrasında da bebeğim yokken ben napıyormuşum çok boşmuşum evimiz neşelendi dediniz dimi
Hem O, Hem Normal doğumda cani yaniyor ya insanin bebegi alipta gögsüne koyduklarinda O Aci hiç yaşanmamiş gibi oluyor sanki az avaz avaz baran sen değildinde başkasi gibi. Ve Tarifsiz bir Duygu Ilk Görüşte Aşk Oluyor. Belki Aşktan daha öte mutluluk Huzur hepsi birden yükleniyor insana.
Az Kalmiş Sizde yaşicaksiniz, o Tarifsiz duyguyu Bügün bile adini koyamam

Ne güzel anlattınızz o güzel duyguları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…