gebelikteki tuvalet ve koku sorunu yardım kızlar

melic38

boş hayyaller
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
492
103
kızlar hamile kaldığımdan beri ilk zamanlar tuvalete girdiğimde lağım kokusu alıp çıkıyordum ,aşırı tiksinerek,,, işyerinde evde aynı koku olunca anladımki benden geliyor ve strese girdim dışkım aşırı şekilde kokuyor hiç böyle bir koku almamıştım daha önce resmen lağım kokusu gibi gaz kokumda aşırı rahatsız edici artık bu durumdan rahatsız olmaya başladım insan kendi gazından dışkısından rahatsız olmaz diyordum ama böyleside abartı ve hemen klozetten kalkıyorum kokusu beni mahvediyor acaba yaşayan arakadaşlar varmı doktora gitmem gereklimi ?

Ben canim bende ayni durumdaydim ilk gebeligimde ama sorun yok hormonlardan kaynakli demisti drum gecici bir durum afedersin buyuk tuvaletimi yaparken bir yandanda kus kus ölüyordum cok pis kokuyordu yani bana oyle geliyordu..neyseki bu gebeligimde oyle bi sikintim olmadi sukur..seninde bian once gecer ins. .

inşallah canım çok acayip birşey dayanılmaz

cnm demir hapı falan kullanıyo musun o da yapıyormuş dışkıyı böyle?

afedersnz geçen kapkaraydı kakam korktum doktor dedi ve ilacın prospektüsünde de yazıyor.

cnm demir hapı falan kullanıyo musun o da yapıyormuş dışkıyı böyle?

afedersnz geçen kapkaraydı kakam korktum doktor dedi ve ilacın prospektüsünde de yazıyor.

canım siyah oluyordu evet elevit kullanıyordum şimdi eleviti içemiyorum beni allak bullak ediyor bıraktım rengindeki siyahlık gitti ama koku devam ediyor

İlk zaman bende kendimden tiksindim resmen ama tamamen hormonlardan kaynaklı bu koku ve 12 15 haftalarda daha rahat ediceksin çok geçmiyor ama azalıyor gaz kokusu hayatımda böyle berbat bi koku almamıştım sadece sabır yapıcak bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…