Gebelikte yüz bakımı

birnilruyasi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
109
134
23
Önerilerilerinize çok ihtiyacım var. Cildim gebelikten dolayı çok kuru yaş 32. Bebeğe zarar vermeyecek doğal içerikli yüz nemlendiricisi ve diğer yüz bakım ürünleri önerilerinizi bekliyorum.

Önerilerilerinize çok ihtiyacım var. Cildim gebelikten dolayı çok kuru yaş 32. Bebeğe zarar vermeyecek doğal içerikli yüz nemlendiricisi ve diğer yüz bakım ürünleri önerilerinizi bekliyorum.
Bende dün akşam bunu dile getirdim çok güzel bir cilt bakımına ihtiyacım var kendimi kötü hissediyorum bulantılardan bayada saldım kendimi benimde buna ihtiyacım var ama sanırım kimsenin bi fikri yok bide dudak kuruluğu çok var onun için ne yapmam lazım sizinde öyle mi

Evet o kadar kurudu ki cildim.. kendimi hiç bir zaman bu kadar bakımsız hissetmemiştim ben de korktuğum için içeriği temiz denilen bir yüz temizleme köpüğü dışında hiçbişey kullanamıyorum. Dudaklarım kuruduğunda da hiçbişey sürmüyorum bence hindistan cevizi yağı sürülebilir. Doktorum da paraben sls kesinlikle içermesin demişti ama marka söylemedi tabii. Vücuduma hindistan cevizi yağı sürüyorum hüpp diye emiyor hemen sanki hiç sürmemişim gibi kuruluk devam vücut için incia marka krem ve göbek için bio oil aldım ama benim sorunum yüz ile. Yaşım 32 ve bebek olana kadar cildimden de olmak istemiyorum..

Anne olmak kolay değil bacım o dediğiniz yüz temizleme köpüğü çok bilindik bir markanın kullandım oda sivilce yaptı daha öncede kullanıyordum aslında gebelikten dolayı mı sivilcendi yüzüm yoksa köpükten mi anlamadım bende vücut emici krem aldım ama kokusundan dolayı kullanamıyorum artık şu 1 2 haftayı atlatayım inşallah o zaman kulanıcam yani o zaman güzel bi bakım yapacam Anne olucaz diyede salmamak lazım sonrası da var çocuk çöktü seni dedirtmememliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…