gebelikte yüksek yerden atlama

N

nursenaa

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi nursenaa
Arkadaşlar ben gebeysem şu anda 6 haftalık olmam lazım idrarda çıktı ama bhcg negatif çıktı.bu arada ben jimlastik hocasıyım.o yüzden atlama koşma zıplama vs çok yaptım.gebelik olsaydı zararı olurmuydu?şu an gebelik yok göüküyor ama yinede sormak istedim

• Konu Sahibi nursenaa
cnm o Allaha kalmş bişey hiç belli olmaz ben mesela hamile olduğumu bilmiyordum merdiven yıkıcam die 2 günde bir kova kova su taşıyodum banyodan merdivene temizlik yaparken koltukları kaldırdım indirdim hamile olduğumu öğrenince şok olmştum bişy olduysa die ama bak çok şükür hala kızım bnmle
yani senin bu soruna kimse cvp veremez doktorlardan başka bişey olduysa kanaman olur büyük ihtimalle doktorun ultrason kontrolündede söyler zaten ama aalllah korusun cnm inş bişey olmamıştır içini rahat tut sen

• Konu Sahibi nursenaa
hayat24 zaten aciklamis bir de birsey olsaydi da kanama olurdu. Insallah hamilesinizdir ve biciriginiz size iki test sonucuyla oyun oynamistir. aslinda 6 haftaliksa vaginal ultrasonda keseniz gorunebilir, Insallah bayram sevinciniz ikiye katlanir.
yalniz siz netlesene kadar lutfen hoplayip ziplamayin cunku ne de olsa hamilelikte doktorlar buna izin vermez. ama oncesi icin korkmayin, kanama olmamis cunku(mesajinizdan oyle anliyoruz)

• Konu Sahibi nursenaa
arkadaşlar malesef gebelik yok sanırım .olsaydı şimdi 7 haftalık olucktı.karından ultrasonda baktırdım yok dedi doktor.7 haftalık karından belli olurdu deilmi?

• Konu Sahibi nursenaa
belki geç döllenme falandır diyicem ama,kanda çıkmadı diyosun..bir kez daha baktır istersen hcg ye..

• Konu Sahibi nursenaa
idrarda pozitif çıktıktan sonra kanda 3 kere baktırdım.hepsi negatif çıktı.bir kere daha baktırmama gerek varmı maviruya?sonuç deişirmi?adetimide gördüm

• Konu Sahibi nursenaa
bu arada kızlar yumurtlama günüme göre 7 haftalık gebe olma ihtimalim vardı.yani sat a göre 9 olması lazım.ulrasonda sat a göremi bakılıyor yoksa yumurtlama gününe göremi?

• Konu Sahibi nursenaa
idrarda pozitif çıktıktan sonra kanda 3 kere baktırdım.hepsi negatif çıktı.bir kere daha baktırmama gerek varmı maviruya?sonuç deişirmi?adetimide gördüm

hayır canım gerek yok hamile değilsin eğer olsa bhcg de kesin çıkardı çünkü en erken öğrenme yöntemi bhcg zaten adette olmuşsun gerek yok bence

• Konu Sahibi nursenaa
evet bencede gerek kalmadı .çünkü zaten o pozitif çıkan idrar testinin aynısından alıp tekrar yaptım bugün negatif çıktı canım

X