Gebelikte yüksek tsh değeri 106 geldi acil yardım..

sena444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2023
5
0
26
Arkadaşlar tüp bebek transferi oldum , transfer olmadan hemen önce tsh değerim 0.25 geldi , 2 hafta sonra gebeliğimin pozitif oldugunu öğrenince tekrar tsh testi yaptık 106 geldi , hangi doktora gittiysem hiçbiri daha önce böyle bişey görmediğini söyledi , lütfen birisi yardımcı olsun

Benimde öyle oldu ama bu kadar yüksek değildi 6 mıydı neydi sonra ultrason falan çektiler benim serbest t3 mü t4 mü ne o da yüksekdi imkanı yok olamaz falan dediler ilaç başladık sonra

Benimde öyle oldu ama bu kadar yüksek değildi 6 mıydı neydi sonra ultrason falan çektiler benim serbest t3 mü t4 mü ne o da yüksekdi imkanı yok olamaz falan dediler ilaç başladık sonra
5,6 gelenler oluyor o düşürülür hemen kolay , ama benim ki 106 geldi hangi doktora gittiysem böyle bişeyle karsılasmadıklarını söylüyorlar

Peki tedavi için nasıl bir yol gösterdiler benimde 2.5 iken gebelikle 5.6 ya çıktı ilaç içerken ama doz yetmiyordu sanırım 100 mg çıkarılınca düzeldi çok yüksekmiş sizin geçmiş olsun inşalallah koşa sürede düşer

225 mg kullanmamı söylediler ama düşüp düşmeyeceği belli değil tecrübeleri yok

Benim gebelikte 3,5 cıktı ona bile yüksek denildi 25 mg ilaca basladık düzeldi.Bir tanıdığımın 150 lerde gebe değil ama doktor ilacla düzeleceğini söylemis.Dısardan alınarak tamamen yerine konabilen tek hormın mu neymiş,ilacla düzeliyor yani merak etmeyin.Gebelikte tiroit ilacını düzenli kullanmak cok cok önemli.

gebelik olmadığında ilaçla düzene sokmak kolay ama gebeyken bu kadar yükselince zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…