Benimde öyle oldu ama bu kadar yüksek değildi 6 mıydı neydi sonra ultrason falan çektiler benim serbest t3 mü t4 mü ne o da yüksekdi imkanı yok olamaz falan dediler ilaç başladık sonraArkadaşlar tüp bebek transferi oldum , transfer olmadan hemen önce tsh değerim 0.25 geldi , 2 hafta sonra gebeliğimin pozitif oldugunu öğrenince tekrar tsh testi yaptık 106 geldi , hangi doktora gittiysem hiçbiri daha önce böyle bişey görmediğini söyledi , lütfen birisi yardımcı olsun
5,6 gelenler oluyor o düşürülür hemen kolay , ama benim ki 106 geldi hangi doktora gittiysem böyle bişeyle karsılasmadıklarını söylüyorlarBenimde öyle oldu ama bu kadar yüksek değildi 6 mıydı neydi sonra ultrason falan çektiler benim serbest t3 mü t4 mü ne o da yüksekdi imkanı yok olamaz falan dediler ilaç başladık sonra
Belki sonucta yanlıslık vardır.Tekrar yaptırın bence5,6 gelenler oluyor o düşürülür hemen kolay , ama benim ki 106 geldi hangi doktora gittiysem böyle bişeyle karsılasmadıklarını söylüyorlar
2 kere yaptırdık doğru test sonucuBelki sonucta yanlıslık vardır.Tekrar yaptırın bence
225 mg kullanmamı söylediler ama düşüp düşmeyeceği belli değil tecrübeleri yokPeki tedavi için nasıl bir yol gösterdiler benimde 2.5 iken gebelikle 5.6 ya çıktı ilaç içerken ama doz yetmiyordu sanırım 100 mg çıkarılınca düzeldi çok yüksekmiş sizin geçmiş olsun inşalallah koşa sürede düşer
Belki forumda yaşayan olmuştur bir bakın isterseniz inşallah düşer çok geçmiş olsun225 mg kullanmamı söylediler ama düşüp düşmeyeceği belli değil tecrübeleri yok
gebelik olmadığında ilaçla düzene sokmak kolay ama gebeyken bu kadar yükselince zorBenim gebelikte 3,5 cıktı ona bile yüksek denildi 25 mg ilaca basladık düzeldi.Bir tanıdığımın 150 lerde gebe değil ama doktor ilacla düzeleceğini söylemis.Dısardan alınarak tamamen yerine konabilen tek hormın mu neymiş,ilacla düzeliyor yani merak etmeyin.Gebelikte tiroit ilacını düzenli kullanmak cok cok önemli.