- 20 Eylül 2024
- 19
- 0
- 24
- Konu Sahibi Kubracan134
Gebeliğinde preeklemsi yaşayıp görme sorunu yaşayan var mı benim beynimin görme merkezinde ödem olmuş bu durum geçer mi
Ne yapmam gerekiyor?
Ne yapmam gerekiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmemde problem olmadı da sanki biraz arttı derecesiGebeliğinde preeklemsi yaşayıp görme sorunu yaşayan var mı benim beynimin görme merkezinde ödem olmuş bu durum geçer mi
Ne yapmam gerekiyor?
Ben 34 haftada sezeryan oldum preeklemsi nöbeti geçirdim tansiyonum 18 di gözlerimde ışık çakması oldu ama sonrasında gözlerimde görme kalitem azaldı iki hafta hastanede kaldım acaba diyorum normale donecek miyim doktorlar kapalı kutu gibiDoktorunuzun bu süreçten haberi vardır diye düşünüyorum bu önemli bir konu,
Tuz sıfır sıfr sıfr hiç bişey tuzlu olmamalı.
Tansiyon ilacı başlanmalı. (Görmeyi etkilediyse yüksek demek ki)
Tansiyon aletiniz olup sürekli kontrol etmeli yani hiç değilse günde 3 kez
Bol bol su
Karanlık oda da dinlenme gerekirse hastanede yatış olmalı çok geçmiş olsun
Dönücek dönücek inşallah merak etmeBen 34 haftada sezeryan oldum preeklemsi nöbeti geçirdim tansiyonum 18 di gözlerimde ışık çakması oldu ama sonrasında gözlerimde görme kalitem azaldı iki hafta hastanede kaldım acaba diyorum normale donecek miyim doktorlar kapalı kutu gibi
Tuzsuz yiyorum 13 14 oluyor hepDönücek dönücek inşallah merak etme
Kendine süre ver dinlen bol bol sıvı tüket idrara çıkmaya çalış kan sulandırıcı iğne vs vermişlerdir zaten tansiyonların şuan nasıl
Doğum yaptinz miMerhaba, 34+6 haftalık gebeyim. Tansiyondan emin olmak için holter takıldı 24 saat takip ile ortalama ölçümlerim 140 çıktı. Bazen 190 lara kadar çıktığı olmuş gün içinde. Doktorum 24 saatlik idrar istedi ve bu süreçte hemen alfamed başladı. İdrarda protein kaçak değerim 280 ölçüldü. Doktorum referansımız 300 ve üzeri dedi. Günlük tansiyonlarım ilaca rağmen 120-147 arası değişiyor. Eğer böyle giderse 36. Haftada seni alırım diyor. İdrarda protein kaçağının artması gibi bir durum olur mu ? Bu durum beni endişelendirdi daha hastane çantamda hazır değil bir yandan aklıma da kötü şeyler geliyor istemsiz
Evet pazartesi sezaryen oldumDoğum yaptinz mi