Gebelikte yüksek demir serumu

NominalVaryasyon

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
579
944
23
Merhabalar. 3 ay önce bebeğimi kaybetmiştim. Şimdi de 5 haftalık gebeyim. Kan testi yaptırdım tüm değerlerim normal fakat sadece Demir Serumu 37-145 arasında bi değer olması gerekirken bende 251 çıktı. Doktor kontrolüm yarın ama çok endişelendim. konuyla alakalı bilgisi olan var mı?

Hayır. Test yapacak ölçüde rahatsızlanmadım hiç. Bugün de açık pembe renginde kanama gördüm. Yarın randevum var endişeliyim maalesef.

Merhabalar,
Bugün doktora gittim ve demir yüksekliğinin bi zararı yokmuş. Şükürler olsun. Hafif pembe bi kanama vardı onun içinde iğne ve ilaç desteği verdi. inş çocuk şuan sağlıklı. Çoook teşekkür ederim hanımlar...

Ben de dün sağlık ocağında tahlil yaptırdım demir değeri en yüksek 170 olması lazım benim 250 çıktı.Temmuz ayında Demir serum 53 çıkmıştı.ikisi aynı mı acaba?birisi Demir birisi Demir serumbu arada 33 haftalık hamileyim.

Canım seninle nisan grubundaymışız. Benim kalbi durmuştu Eylül ayında kürtaj olmuştum. Şimdi nisan grubundan bildirime girip baltım da sen de varsın
Evet ben maalesef o bebeği kaybettim 24. Haftada ölü doğum olmuştu.
Şükürler olsun şimdi bebeğimi kucağıma aldım. Sağlıkla büyüsünler tüm çocuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…