S sharkliertyu Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2024 471 193 26 Dün 15:08 Konu Sahibi sharkliertyu #1 12 haftadayım geçen haftada olmuştu az önce yine oldu böyle yeşilimsi sarımsı bir sıvı kustum bunu yaşayan var mı
12 haftadayım geçen haftada olmuştu az önce yine oldu böyle yeşilimsi sarımsı bir sıvı kustum bunu yaşayan var mı
Sunshine597 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2020 1.349 593 26 Dün 15:10 Konu Sahibi sharkliertyu #2 sharkliertyu .!.: 12 haftadayım geçen haftada olmuştu az önce yine oldu böyle yeşilimsi sarımsı bir sıvı kustum bunu yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... Yeşil değil de daha çok sarımsı renkte olan mide suyudur normal yani benim de 2 gün de bir mutlaka olur
sharkliertyu .!.: 12 haftadayım geçen haftada olmuştu az önce yine oldu böyle yeşilimsi sarımsı bir sıvı kustum bunu yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... Yeşil değil de daha çok sarımsı renkte olan mide suyudur normal yani benim de 2 gün de bir mutlaka olur
S sharkliertyu Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2024 471 193 26 Dün 15:11 Konu Sahibi sharkliertyu #3 Sunshine597 .!.: Yeşil değil de daha çok sarımsı renkte olan mide suyudur normal yani benim de 2 gün de bir mutlaka olur Genişletmek için tıkla... Sarımsı yeşilimsi işte karışık bir renk açık yeşil gibi
Sunshine597 .!.: Yeşil değil de daha çok sarımsı renkte olan mide suyudur normal yani benim de 2 gün de bir mutlaka olur Genişletmek için tıkla... Sarımsı yeşilimsi işte karışık bir renk açık yeşil gibi
S sevimmmli Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 884 178 23 Dün 16:47 Konu Sahibi sharkliertyu #4 sharkliertyu .!.: Sarımsı yeşilimsi işte karışık bir renk açık yeşil gibi Genişletmek için tıkla... Bende de bugün oldu normal
sharkliertyu .!.: Sarımsı yeşilimsi işte karışık bir renk açık yeşil gibi Genişletmek için tıkla... Bende de bugün oldu normal
SulErzkn Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 407 205 29 Dün 23:50 Konu Sahibi sharkliertyu #5 Mide suyu, acı acı öğk kusmanın en pis hallerinden, yapacak birşey yok malesef bı kaşık tahin yiyebilirsin biraz tutuyor, ya da taze zencefil çayı beni baya rahatlatıyor, yeni kesfettim halbuki nefret ederdim zencefilden ama işte..
Mide suyu, acı acı öğk kusmanın en pis hallerinden, yapacak birşey yok malesef bı kaşık tahin yiyebilirsin biraz tutuyor, ya da taze zencefil çayı beni baya rahatlatıyor, yeni kesfettim halbuki nefret ederdim zencefilden ama işte..