Merhaba,benim hamilelikte çok geldi başıma renkli akıntılar geçmeyen mantar ilişki sırasında beyaz tortular aklınıza gelecek her şey resmen. Hormonlar kaynaklı oluyor genelde . Doğum yaptıktan sonra devam etmedi hiçbiri .Arkadaşlar merhaba. Ben 9+6 günlük hamileyim. Geçen hafta muayeneye gittiğimde hiçbir şikayetim olmamasına rağmen doktorum vajinal muayene sırasında mantar gördü. 3 gün arayla kullanılan fitil verdi kullandım. Ama onun öncesinde benim tek şikayetim yeşil, sarı renkte akıntım olmasıydı. Onun için de vajinal kültür için sürüntü aldı. Sonuçlar temizdi ama benim için hiç rahat değil çünkü akıntım devam ediyor. Tuvalete çıktıktan sonra peçeteye silince geliyor sadece. İdrar tahlili yaptırdım, o da temiz çıktı. Sizce neden olabilir?
idrar kültürümde 1000 cf e.coli bakteri üredi diyordu ama vajinal kültürde bir şey görmediği için antibiyotik vermedi. hafif ara ara kasık ağrım oluyor, korkuyorum bir şey olur diyeMerhaba,benim hamilelikte çok geldi başıma renkli akıntılar geçmeyen mantar ilişki sırasında beyaz tortular aklınıza gelecek her şey resmen. Hormonlar kaynaklı oluyor genelde . Doğum yaptıktan sonra devam etmedi hiçbiri .
idrar kültürümde 1000 cf e.coli bakteri üredi diyordu ama vajinal kültürde bir şey görmediği için antibiyotik vermedi. hafif ara ara kasık ağrım oluyor, korkuyorum bir şey olur diyegebeliklerde bunlar çok yaygın oluyor. vücut normal şartlarda olandan kat kat fazla hormon üretiyor. endişe etmenize gerek yok tahlilleriniz de temiz çıkmış çok sükür. yaygın bir sey bu
korkmayın bence. bende gebelik ve mantar hiç olmadığı halde 2-3 ayda bir doktor idrarda enfeksiyon görüyor. ilaç kullanıyorum sonra geciyor tekrar başa dönüyoruzidrar kültürümde 1000 cf e.coli bakteri üredi diyordu ama vajinal kültürde bir şey görmediği için antibiyotik vermedi. hafif ara ara kasık ağrım oluyor, korkuyorum bir şey olur diye
bana ilaç vermedi için korkuyorumkorkmayın bence. bende gebelik ve mantar hiç olmadığı halde 2-3 ayda bir doktor idrarda enfeksiyon görüyor. ilaç kullanıyorum sonra geciyor tekrar başa dönüyoruzzaten doktor kontrolündesiniz. korkunuzu anlıyorum ama endişe etmeyin.
evet ama düşüğe sebep olabilecek durumları araştırmış ve temiz çıkmış. bence başka bir doltora görünün içinizd sinsin en azından. anladığım kadarıyla bu doktora pek güvenmiyorsunuzbana ilaç vermedi için korkuyorumçünkü kendisi gebelikte yeşil akıntı sıkıntı, enfeksiyon varsa düşük tehlikesi yaratır demişti. biraz ihmal ettiğini düşünüyorum. umarım ben yanılıyorumdur
yani, biraz pimpirikliyim diyelimevet ama düşüğe sebep olabilecek durumları araştırmış ve temiz çıkmış. bence başka bir doltora görünün içinizd sinsin en azından. anladığım kadarıyla bu doktora pek güvenmiyorsunuz
çok haklısınız bence baska bir doktora da görünün rahatlayın. sizin ruh haliniz çok önemli.yani, biraz pimpirikliyim diyelimamh düşüklüğü ile gebe kaldım. Allah korusun bebeğime bir şey olursa bir daha böyle bir şansım olmayabilir..
teşekkür ederim, doktor araştırıyorum.çok haklısınız bence baska bir doktora da görünün rahatlayın. sizin ruh haliniz çok önemli.
Avrupa yakasinda iseniz Medipol Bahcelievler Fatma Ersan oneririmteşekkür ederim, doktor araştırıyorum.İstanbulda tavsiye edebileceğiniz doktor var mıdır
Merhaba aynı sorun bende yaşıyorum 12 haftalık gebeyim kültür testim enfeksiyon testim temiz çıkıyor ama yoğun bir yeşil akıntı oluyor doktorum vagi flora Rapid ve gyno lomexın diye 2 ayrı fitil birde zalaın diye krem verdi korka korka kullanmaya başladım doktor 2 bu sebepten 2 kere gittim testlerim hep temiz çıktı ama en son gittiğimde çok yoğun yeşil akıntı vardı doktorum batikon ile temizledi sonrasında azaldı şimdi fitilleri kullanıyorum inşallah şifa buluruzArkadaşlar merhaba. Ben 9+6 günlük hamileyim. Geçen hafta muayeneye gittiğimde hiçbir şikayetim olmamasına rağmen doktorum vajinal muayene sırasında mantar gördü. 3 gün arayla kullanılan fitil verdi kullandım. Ama onun öncesinde benim tek şikayetim yeşil, sarı renkte akıntım olmasıydı. Onun için de vajinal kültür için sürüntü aldı. Sonuçlar temizdi ama benim için hiç rahat değil çünkü akıntım devam ediyor. Tuvalete çıktıktan sonra peçeteye silince geliyor sadece. İdrar tahlili yaptırdım, o da temiz çıktı. Sizce neden olabilir?