Gebelikte yatış şekli

Sinddy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
300
76
98
Arkadaşlar sola yatmanın en iyisi olduğunu duydum.Elimden geldiğince yatıyorum.Ama bazen sırt üstü ve sağa yatmış olarak uyanıyorum.Sizce zararı olur mu ?Bebek için endişeleniyorum?

Arkadaşlar sola yatmanın en iyisi olduğunu duydum.Elimden geldiğince yatıyorum.Ama bazen sırt üstü ve sağa yatmış olarak uyanıyorum.Sizce zararı olur mu ?Bebek için endişeleniyorum?
Kaç haftaliksiniz ? Sola yatarsaniz bebeğe daha çok kan akışı gidiyor rahim damarlarindan güzel besleniyor ona özen gösterin ama belli bı sure sonra sırt üstü onerilmiyo kordon dolanması filan diyolar hemde bebek bayağı kasıyor kendini . İlk zamanlarsa bişey olmaz .

14 haftalığım

14 haftalığım
Yirminci haftadan sonra onerilmiyo diye biliyorum da yinede bilerek yatmazsiniz bişey olmaz zaten o süreden sonra belinize baskı olduğu icin daha çok yan yatmak isteyeceksiniz dönmeniz imkansizlasiyo direk uyanirsiniz zaten

14 haftalığım
İnsan düşünceleri bazen daha tehlikeli olabilir..zaten yeterince dikkat edip sola yatiyormussunuz ..diğer zamanlarda da tevekkül edin .. stres daha kötü bir etken bu durumlarda .. Allah kucağınıza almayı nasip etsin..

Ben şuan 32 haftada hastanede yattım nst yine hep sırt üstü yatıp bağladılar bişey olmaz diye 20 dk bazen 1 saat

Tesekkür ederim .Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…