Gebelikte yatiş şekli

Akinella

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
68
11
8
40
Arkadaşlar merhaba 26 haftalik hamileyim.gebelikte internetten okudugum kadariyla genellikle sol tarafiniza yatin deniyo ama ben ne zaman sol tarafima yatsam vucut olarak cok rahatsiz oluyorum saga yattimmi rahatliyorum.sag tarafada uzun sure yatmayin deniyo bir sakincasi olurmu doktorumada sormadan buraya yazmak istedim

Canım benim de kafamda aynı soru var ben hep sırt üstü ve sağ tarafa yatardim ama malum gebelikten dolayı sırt üstü ağrı yapıyor yatamıyorum o yüzden sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum internette ben de okudum ana damarlara baskı yaptığı için solu onermisler Çarşamba dr uma sorucam bende . inşallah sormuş olan biri yazarda o güne kadar biraz dahatlariz

Sag tarafa yattimmi bebis tekmeleri azaliyo ama solda hic durmuyo bende rahatsiz oldugumu dusunuyorum ve birazda canimi acitiyo:) ama zaten sol tarafta cok rahatsizim ne yapsam bilrmedim.benim kontrole daha var ins soran cikar

Internette bu konu ilebir video izledim uzman doktorun ne tarafa rahat ediyorsaniz o yöne yatın hir sakıncası yoktur diyor.
Ben de 19haftalik hamileyim neresi rahatsa oraya dönüyorum artik bi yerden sonra uyuşuyor insan doğal olarak o yüzden biraz sağa biraz sola yatıyorum.
Hatta doktorun youtube videosu var Kağan kocatepe isterseniz isimle arayıp dinleyin videolarını ben sık sık dinliyorum kendisini yararli şeyler öğreniyorum.

Bebege fiden oksijen azalmasindan dolayi olu dogum riski artabiliyor. Sol tarafa yatmak icin yastik kullanin sirtinizi destekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…