Gebelıkte yasan en huzur bozucu sorunlar!!

kader_metin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
26
0
MRBLAR...
sevgili arkadaslar hamilelik sirasinda en sinir bozan huzur kacin sorunlardan bazilarida kabizlik, kasik agrilari, istahsizlik, akinti, bel agrilari, sag ve sol taraflardaki agrilar, gögüs agrilari, mide eskimesi, uykusuzluk vs. arkadaslar bunlar cok ca yasanan sorunlardir bakin gögüs agrilari icin sicak suyun altinda durun ve yuvarlak cizermis gibi gögüslere masaj yapin kasik ve karin agrilari icin sicak suyun altinda durun bel agrilari icin rahat bir koltukta sirt üstü uzanin kafanizin alti bos olsun bacaklarinizin altinada kalin bir yastik koyun uykusuzluk icin uyumadan önce bir bardak ilik süt icin icine tatlandirici olarak bal yada enfazla 2seker atin mide eskimesi icin stressten uzak durun yagli tuzlu ve cok sekerli yiyeceklerden kacinin yastiginizin yüksekligi enazindan 20 cm olsun ayrica aksam yemeginide yatmadan 3saat önce yiyin sag ve sol taraflariniz agriyorsa bagirsak probleminiz vardir ki hamilelik sirasinda sikca olan bir sorundur bolca su iciniz ve haplardan lütfen kacininiz......
bunun disinda kasinti ve yanma hissi varsa eger genital bölgenizde lütfen doktora basvurunuz enfeksiyon kapma ihtimaliniz yüksektir ic camasirini sikca degistiriniz ve dus yada banyo bolca yapiniz ama lütfen sikcak su olsunCADIARZU

Sıcak su mmu??

ıyimisiniz siz?

Sıcak su hamile bayanlar için çok tehlikelidir ılık su tercih edin bayanlar!!!!!!!!

6ay diş agrısı çektim ilk 3ay ve son 3ay bakmıyolar dişe aradaki aylarda mutlaka kontrol olun bol süt için kasılmalar ayak kasılmaları çok oluyo son aylarda albüm oolmaması için tuz az tüketin hiper tansiyon sebebidir bnde albüm olmuştu şişmişti elim ayagımm bide bolbol yürüyün çok faydalı dogumdan sonra

zambaki sicak su derken bende kaynar suyu kastetmedim ayrica ben bunu egitimini gördüm hangi doktora sorarsaniz sorun sicak su ile yapilan banyo hem bel hem boyun hemde kasik agrilarina iyi gelir cünkü buhar yöntemi yapilir ozaman!!!!!:1no2:

12.haftamdayım çok şiddetli bulantılrm vr aclktn ölcm ama bişi yıymyrm yesmde cıkryrm vee bıdaha cıkrdıgm seydn yıyemyrm tıksınıyrmmmm ılaclr bulantı hapları fayda etmyrrr:KK43: su an en huzur bozucu olaym buuu 3.aym dolck ama hala geçmedi:KK43: bi azlma dahi yok:KK43:

Bende hala depresyondan kurtulamadım. İlk 3 aylık döneme göre iyiyim ama hala içimde herşeye, herkese karşı bir soğukluk var.

domuz gribi:::::::::::::::::::::::::::::
Ikili tarama testi::::::::::::::::::::::::::::::
Amniyosentez sonucunu beklemek::::::::::::::::::::::::::::

ılk 3ayda kanaman gelmesı bırının elıne bakmak kulak ıltıhabı ılac kullanamam gebelık sekeri dıyet bırsey yemedıgın halde sekerının yuksek cıkması ınsulın vurlman karnındakı kasılmalar agrılar bebegın hareket etmedıgı zamankı tedırgınlık domuz gribi mıde bulantısı kramplar gobektekı kasıntı ve catlaklar benım ıcın normal

X