- 26 Eylül 2020
- 37
- 25
- 3
- Konu Sahibi BurcuOzker
Merhaba kızlar. Bir kaç gün önce buraya konu açmıştım kahverengi akıntım geldi doktora gittim doktor düşük tehditi olabilir dedi proluton iğne verdi falan filan diye. Ama benim kahverengi dediğim, kana benzeyen koyu bir akıntı değildi. Tam tersine koyu sarı bir akıntıydı. Tabi doktor görmeden benim kahverengi dememe karşılık sanırım daha koyu kanlı bir akıntı olarak algıladı çünkü ultrasondan baktığında yeni aktif bir kanama olmadığını yani şuan bir sıkıntı görmediğini söyledi bana. Ve bugün de çok az geldi ama bu kahverengi değil, koyu sarı bir akıntı bugün bundan emin oldum yani. Sizce bu bebekle alakalı bir durum mu yoksa idrar yolu iltihabı yada başka bir vajinadaki enfeksiyon olabilir mi? Yani doktoru yanlış mı yönlendirdim acaba ben o günkü korkuyla? Böyle bir durum yaşayan var mı böyle akıntıyı tam rengini acıklayamıyorum koyu sarı ama kahve değil böyle vizon gibi bir renk anlatabildim umarım. Yaşayanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum
2 gün önce bu arada bu konu yüzünden doktora gittiğimde bebeğimizin kalp atışlarını tekrar duyduk gelişimi iyiydi bir kanama alanı yoktu doktorda anlamadı yani
2 gün önce bu arada bu konu yüzünden doktora gittiğimde bebeğimizin kalp atışlarını tekrar duyduk gelişimi iyiydi bir kanama alanı yoktu doktorda anlamadı yani