Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer yandan psikolojik sebepli de olabilir. Ben bi seye takılıp üzüldüğümde stres olduğumda özellikle bacaklarım kasiniyor. Kasimaktan tahriş oluyor, kizariyor, bir iki kez kanadı bile..
Hmm demek bu, sık karşılaşılan bi sorun. O tanıdık, dr krem falan verdiği halde bir iki kullandi bıraktı çünkü gerçekten kesmiyor hafifletmiyordu. Öyle ki işte daha lohusayken ameliyat oldu. Dr verdiyse endişe etme Allahın izniyle bi şey olmaz, belki rahatlarsin sifan ondadır. Artarsa da tekrar git. Moralini yüksek tutmaya calis, stresli ortamlardan uzak dur, seni uzen insanlardan da... Geçmiş olsun tekrarYaklaşık bir aydan beri var. Aynı dediğin gibi karaciğerden dolayı olabilceğini söyledi doktorum. Çok şiddetlenirse cildiye ye görünmemi söyledi. Geçen gün gittim tahlil falan yapıldı bişey çıkmadı. iki tane losyon bir tane hap verdi. Ama insan korkuyor ister istemez söz konusu çocuk olunca. Losyonlar geçici olarak kaşıntıyı azaltıyor sonra yeniden...
Bn de hamileligin basindan beri kasiniyorum karaciger enziminden oldugunu bi kac kez daha duydum gecmiyorda vucudum asiri kurudu bebegime zararii olmasindan korkuyorum
Gebelik kolestazı olabilir. Acil dr. una git. Ben ilk hamileliğimde yaşadım. Doğuma kadar devam etti.Kızlar 34 haftalık hamileyim sürekli vücudum kaşınıp duruyor. Bir ben miyim bu durumu yaşayan? Aranızda böyle sorunla karşılaşıp çözüm Bulan var mı acaba?
Aynen bnde suan kullaniyorum canimIlk kaşınmaya başladığım zaman Vücudum kuruduğunda bebek yağı kullanıyordum o da bir nebze rahatlatıyordu.
ben öyleydim.saç fırçasıyla kaşına kaşına her yerim özellikle ayaklarım çok kaşınıyordu,kanatmıştım.aynı bu haftalarda başlamıştı benimde.Kızlar 34 haftalık hamileyim sürekli vücudum kaşınıp duruyor. Bir ben miyim bu durumu yaşayan? Aranızda böyle sorunla karşılaşıp çözüm Bulan var mı acaba?
karaciğer enzimlerim falan her şey normaldi,ayaklarım şişmişti.yumurtaya sanırım alerji geliştirmişim.doğumdan 10gün sonra geçtiKızlar 34 haftalık hamileyim sürekli vücudum kaşınıp duruyor. Bir ben miyim bu durumu yaşayan? Aranızda böyle sorunla karşılaşıp çözüm Bulan var mı acaba?
Gebelik kolestazı olabilir. Acil dr. una git. Ben ilk hamileliğimde yaşadım. Doğuma kadar devam etti.
karaciğer enzimlerim falan her şey normaldi,ayaklarım şişmişti.yumurtaya sanırım alerji geliştirmişim.doğumdan 10gün sonra geçti
cnm bnde hapatit b var bnde gebelik kolestazi gecrdm aglyrm ozellikle geceleri kasintidan cok yukselince erkendn sezaryene aldi doktorum hastalgm bebegw bulasmasn dieCildiye ye gittim tahlil falan yapıldı. Losyonlar biraz yatıştırıyor. Kendi doktorum da gebelik kolestazı olabilir demişti. Doğuma kadar nasıl dayandın çok şiddetli miydi kaşıntın?
doktorun verdgi kremlr kortizonlu oldgu icn de kullanmadm o aciya ragmen.ilik dus iyi gelyrducnm bnde hapatit b var bnde gebelik kolestazi gecrdm aglyrm ozellikle geceleri kasintidan cok yukselince erkendn sezaryene aldi doktorum hastalgm bebegw bulasmasn die
doktorun verdgi kremlr kortizonlu oldgu icn de kullanmadm o aciya ragmen.ilik dus iyi gelyrdu
Ay sakin kasimaa bide kızarır ise deli dagiliyor bu normalmiş zaten de . Bebek yagi da sakin kullanma iste badem falan sur.Kızlar 34 haftalık hamileyim sürekli vücudum kaşınıp duruyor. Bir ben miyim bu durumu yaşayan? Aranızda böyle sorunla karşılaşıp çözüm Bulan var mı acaba?
Elimden geldiğince direniyorum :) ama karnımdan ziyade vücudum kaşınıp duruyor, kolum, bacağım, sırtım... bebe yağının bir sakıncası mı varmış acabaAy sakin kasimaa bide kızarır ise deli dagiliyor bu normalmiş zaten de . Bebek yagi da sakin kullanma iste badem falan sur.