Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunları doktorunuzun belirlemesi daha doğru olurMerhaba ilk trimester da balık yağı kullanılır mı? Normalde son 3 ay çok önemli beyin gelişimi için ama ilk aylardan kullanılır mı ? Bilen varsa söyleyebilir mi? Takviye gıda olarak kullandığınız önereceğiniz besinler var mı?
Merhaba ilk trimester da balık yağı kullanılır mı? Normalde son 3 ay çok önemli beyin gelişimi için ama ilk aylardan kullanılır mı ? Bilen varsa söyleyebilir mi? Takviye gıda olarak kullandığınız önereceğiniz besinler var mı?
Haklısınız ama artık doktorların hepsi farklı öneride bulunuyor. İnternetten de araştırdım, almış olduğum balık yağındaki içeriklere bakarak sormak istedim. Kullanmanın zararı olur mu diye…Bunları doktorunuzun belirlemesi daha doğru olur
Anladım ben 35. Haftadayım. Doktorum 32.haftads verdi balık yağını. Öncesinde kullanılınca bi zararı olur mu bilmiyorum açıkçasıHaklısınız ama artık doktorların hepsi farklı öneride bulunuyor. İnternetten de araştırdım, almış olduğum balık yağındaki içeriklere bakarak sormak istedim. Kullanmanın zararı olur mu diye…
Haklısınız, ben şuan günde 2 ceviz yiyerek omega 3 ihtiyacımı karşılamaya çalışıyorum aslında sadece ek olarak almam gerekli mi bilemedim… teşekkür ederimKan değerlerinize, şikayetlerinize göre takviye veriliyor. Kişiden kişiye göre değişir kısacası. Doktorunuza danışın. Örneğin bende ikinci trimester omega 3 başladık çünkü hiç ama hiç balık yemiyorum. Yeseydim doktorum muhtemelen vermezdi bu vitamini.
Son 3 ayda çok önemli olduğunu biliyorum, inşallah bizde o zamanları görebiliriz Allah’ın izniyleAnladım ben 35. Haftadayım. Doktorum 32.haftads verdi balık yağını. Öncesinde kullanılınca bi zararı olur mu bilmiyorum açıkçası
Balık yağı gebeliğin en başından beri kullanılır ister multivitamin olarak ister ayrı olarak mutlaka başlayın. Bana doktorum en başından beri ocaen mum multivitamin verdi doğuma kadar kullan dedi. İçinde omega da dahil bi çok vitamin vsr. Ayrıca ekstrada aynı markanın d vitaminini kullanıyorum.Merhaba ilk trimester da balık yağı kullanılır mı? Normalde son 3 ay çok önemli beyin gelişimi için ama ilk aylardan kullanılır mı ? Bilen varsa söyleyebilir mi? Takviye gıda olarak kullandığınız önereceğiniz besinler var mı?
İnşallahSon 3 ayda çok önemli olduğunu biliyorum, inşallah bizde o zamanları görebiliriz Allah’ın izniyle
Teşekkür ederim bilginiz için, bende ocean d3k2 kullanıyorum, bi süredir gebeliktede devam ettim bacak ağrılarım çok oluyordu zaten d vitaminim çok düşük çok rahat ettim,Balık yağı gebeliğin en başından beri kullanılır ister multivitamin olarak ister ayrı olarak mutlaka başlayın. Bana doktorum en başından beri ocaen mum multivitamin verdi doğuma kadar kullan dedi. İçinde omega da dahil bi çok vitamin vsr. Ayrıca ekstrada aynı markanın d vitaminini kullanıyorum.
Yalnız bana doktorum magnezyum ve kalsiyum vermedi henüz en son gittiğimde soracağım
Arkadaşıma da vermişt doktor ama kullanamamıştı hiç, bende o yüzden herhalde önyargılıyım o ilaca karşıBen gebeligimin basindan beri imom isimli multivitamini kullaniyorum icinde folik asit balik yagi hersey var
K vitamini fazlalığı gebelikte zarar diye biliyorum. Doktor onayı ile mi kullanıyosunuz d3k2 vitamininiTeşekkür ederim bilginiz için, bende ocean d3k2 kullanıyorum, bi süredir gebeliktede devam ettim bacak ağrılarım çok oluyordu zaten d vitaminim çok düşük çok rahat ettim,
Ocean mum I araştıracağım bende, magnezyum için gebelik öncesi ocean extra mag kullanmıştım ben ama gebelikte kullanımını hiç bilmiyorum
Pıhtılaşma açısından diyorsunuz fakat ciddi bir kanama yaşadım geçen günlerde günde 1 damla şeklinde kullandım, haftaya doktor tahlil yapıp ona göre devam edip etmeyeceğimi söyleyecek, rutin biyokimya bakılacakK vitamini fazlalığı gebelikte zarar diye biliyorum. Doktor onayı ile mi kullanıyosunuz d3k2 vitaminini
Sabahlari felan iciyorsa mide bulantisi yapiyordur belki. Ben gece iciyorum yatmadan once hic bir sikayet hissetmedim aylardirArkadaşıma da vermişt doktor ama kullanamamıştı hiç, bende o yüzden herhalde önyargılıyım o ilaca karşı