- 24 Ekim 2024
- 4
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi bebiskom41
31 haftalık hamileyim Emar çekildi kordosentez istemedim . Ventriküller 11 küsür çıktı Sisterna magna 20 çıktı. Çok endişeliyim heyete çakacağım . Siz de aynı rahatsızlıktan mı muzdaripsinizMerhaba, geçmiş olsun öncelikle. Son durumunuz nedir?
Ben de 29 haftalık hamileyim. Aslında çok yüksek değil 8.7 ye 7.5 çıktı lateral ventriküller. Ama 20. haftada 6.6 idi. Yani sonradan genişlemiş. Daha fazla artar mı diye korkuyorum. Ama erkek bebeklerde 12 mm ye kadar genişleme normal kabul ediliyormuş. Özellikle eşlik eden başka bir rahatsızlık yoksa genelde sağlıklı doğuyor bebekler.31 haftalık hamileyim Emar çekildi kordosentez istemedim . Ventriküller 11 küsür çıktı Sisterna magna 20 çıktı. Çok endişeliyim heyete çakacağım . Siz de aynı rahatsızlıktan mı muzdaripsiniz
31 haftalık hamileyim Emar çekildi kordosentez istemedim . Ventriküller 11 küsür çıktı Sisterna magna 20 çıktı. Çok endişeliyim heyete çakacağım . Siz de aynı rahatsızlıktan mı muzdaripsinizMerhaba, geçmiş olsun öncelikle. Son durumunuz nedir?
Ben de 29 haftalık hamileyim. Aslında çok yüksek değil 8.7 ye 7.5 çıktı lateral ventriküller. Ama 20. haftada 6.6 idi. Yani sonradan genişlemiş. Daha fazla artar mı diye korkuyorum. Ama erkek bebeklerde 12 mm ye kadar genişleme normal kabul ediliyormuş. Özellikle eşlik eden başka bir rahatsızlık yoksa genelde sağlıklı doğuyor bebekler.
Sisterna magna normal miBen de 29 haftalık hamileyim. Aslında çok yüksek değil 8.7 ye 7.5 çıktı lateral ventriküller. Ama 20. haftada 6.6 idi. Yani sonradan genişlemiş. Daha fazla artar mı diye korkuyorum. Ama erkek bebeklerde 12 mm ye kadar genişleme normal kabul ediliyormuş. Özellikle eşlik eden başka bir rahatsızlık yoksa genelde sağlıklı doğuyor bebekler.
Ben de 29 haftalık hamileyim. Aslında çok yüksek değil 8.7 ye 7.5 çıktı lateral ventriküller. Ama 20. haftada 6.6 idi. Yani sonradan genişlemiş. Daha fazla artar mı diye korkuyorum. Ama erkek bebeklerde 12 mm ye kadar genişleme normal kabul ediliyormuş. Özellikle eşlik eden başka bir rahatsızlık yoksa genelde sağlıklı doğuyor beb31 haftalık hamileyim Emar çekildi kordosentez istemedim . Ventriküller 11 küsür çıktı Sisterna magna 20 çıktı. Çok endişeliyim heyete çakacağım . Siz de aynı rahatsızlıktan mı muzdaripsiniz
Sisterna magna güncelde hiç ölçülmemiş. Lateraller 6.6 iken o da 5 çıkmış. 20. haftadan sonra genişledi mi hiç bilmiyorum. Bir dahaki gidişimde onu da ölçmelerini isteyeceğim31 haftalık hamileyim Emar çekildi kordosentez istemedim . Ventriküller 11 küsür çıktı Sisterna magna 20 çıktı. Çok endişeliyim heyete çakacağım . Siz de aynı rahatsızlıktan mı muzdaripsiniz
Sisterna magna normal mi