Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar 18 haftalik gebeyim 2 gündür vajinamda,kasiklarimda ve makatimda zaman zaman asiri bir sanci oluyor! benim gibi bu tür sancilari olan var mi??
arkadaslar 18 haftalik gebeyim 2 gündür vajinamda,kasiklarimda ve makatimda zaman zaman asiri bir sanci oluyor! benim gibi bu tür sancilari olan var mi??
arkadaşlar lutfen bana da yardımcı olun..vajinamda eğildikçe veya oturdukça bişey batıyo gıbı hıssedıyorum,hani idrarınızı yaparken bazen acır ya onun gıbı iğne batıyo sanki..25 ekım sat.ıdrarda negatif cıktı 3 gun once..yarın kan tahlıl yaptırıcam.. bu acı bugun olmaya başladı..sızce nedır,umarım anlatabılmışımdır.. ayrıca geçengün eşim boşaldıgında hıssetmedım hıç ılk defa oldu bu..adet dönemınde oldugum ıcın mı acaba?? süreklı temız tutarım gunluk ped kullanırım..gayet temızımdır arkadaslar nooolur yardımcı olun..korkmaya başladım..!!!!!!!!!!!
arkadaşlar kımse bısey soylememış..çok kaşıntı veriyo ve iğne gıbı batıyo doğrulurken ve otururken napacam bılmıyorum tırsmaya başladım lutfen bılgısı olan yardım etsın ne yapabılırım veya neden olabılır??