• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte vajinal enfeksiyon !!

ay__060

İnanç Sabır Dua❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
6.401
6.897
248
Adana
merhaba bayanlar yaşadığım şey tam olarak bu mu emin değilim 14. Haftamın içindeyim iki doktoruma da defalarca kaşıntım sarı akıntım ve kötü kokum var dedimsede hiç bakmadan ilaç veremem dediler gönderdiler benim bu şikayetlerim gün geçtikçe arttı sarı akıntım döndü hafif yeşilimsi akıntıya kaşıntılar kalıntılar ve koku arttı aldı başını gitti gittiğimde yine söyleyeceğim vajinal muayene yapabilir şer mi hamilelikte bu sıkıntıyı çeken oldu mu
Birde bu şikayetler vajinanın üst kısmında idrar bölümünde onun dışında idrar yaparken sıkıntı yok ama dokununcq acı hissi var nasıl baş ederim ilaç bebeğime etki eder mi siz neler yaptınız

İdrar testi ve kültür veriyorsunuz hemen belli olur, tek kullanımlık ilaçlar var özellikle gebelere verilen sakıncası olmayan.
Ertelemeden idrar verin bence, enfeksiyon keseyi Allah korusun delebiliyor, gebelikte sık rastlanan ama geciktirilmemesi gereken ciddi bir konu.

İdrar testi ve kültür veriyorsunuz hemen belli olur, tek kullanımlık ilaçlar var özellikle gebelere verilen sakıncası olmayan.
Ertelemeden idrar verin bence, enfeksiyon keseyi Allah korusun delebiliyor, gebelikte sık rastlanan ama geciktirilmemesi gereken ciddi bir konu.
Geçen ay vardı aynı sıkıntı idrar kan verdim hiçbir sıkıntı çıkmadı değerlerde ama geçmedi de koku kaşıntı

Back