• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte vajina kemik ağrısı

• Konu Sahibi Konu Sahibi alya3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

alya3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2024
13
3
1
28
Merhaba kızlar 12 haftalık hamileyim vajina kemiklerimde çok ağrı var bacakla genital bölgenin birleştiği kısımda özellikle sizde de bu gibi durum oldu mu

Bacak birleşim yerinde olmuştu bende ama ileriki haftalarda olmuştu bu durum. İlk kalkışta yürümekte zorlanıyordum falan. Doğumdan sonra geçti

Bende bu hafta başladı yürürken çok zorluyor
Evet çok zor gerçekten. Ben doktoruma söylememiştim kilo aldığım içindir diye. Bir sorun siz kontrole gidince mutlaka doğuma kadar zor olur

33 haftalık hamileyim benim de çok fazla var ama 20li haftalarda başlamıştı benimki. İlk gebeligimde de 29. Haftada başlamıştı. Sizin biraz erken başlamış doktorunuza sordunuz mu?

Bacak birleşim yerinde olmuştu bende ama ileriki haftalarda olmuştu bu durum. İlk kalkışta yürümekte zorlanıyordum falan. Doğumdan sonra geçti
Merhaba benim ikinci hamileliğim şu an bu ağrıyı yine yaşıyorum ama ilk gebeliğimde doğumdan sonra birkaç ay daha devam edip geçmişti. Siz sezaryen doğum mu yoksa vajinal doğum mu yapmıştınız? Ben sezaryen doğum olduğu için devam etti diye düşünüyorum. Yine sezaryen olacağı için korkuyorum doğumdan sonra yine geçmeyecek diye.

Merhaba benim ikinci hamileliğim şu an bu ağrıyı yine yaşıyorum ama ilk gebeliğimde doğumdan sonra birkaç ay daha devam edip geçmişti. Siz sezaryen doğum mu yoksa vajinal doğum mu yapmıştınız? Ben sezaryen doğum olduğu için devam etti diye düşünüyorum. Yine sezaryen olacağı için korkuyorum doğumdan sonra yine geçmeyecek diye.
Sezeryan yaptım bende ama geçmişti hemen öyle hatırlıyorum

Back