Gebelikte uzun süren kahverengi akıntı

ayseveaysee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2024
4
0
24
6. Haftadan itibaren kahverengi lekelenmem var bi kesiliyor bi geliyor şuan 8. Haftadayım doktor hiç bir sorun olmadığını söyledi ama bu kadar uzun kahverengi lekenmenin normal olmadığını düşünüyorum yaşayan var mı acaba bu durumu

Benim kahverengi lekelenmem arada dursa da tamamen hiçbir zaman kesilmedi ve tam bir aydır devam ediyor. Kesede bir kanama alanı da yok, Protestan kullanmama rağmen kesilmedi. Ama tabi benim düşük riskim ve erken gebelik riskim var yarım rahimli olduğum için.

Peki sizin lekelenmeleriniz olurken ağrı oluyor mu

Peki sizin lekelenmeleriniz olurken ağrı oluyor mu
Ara ara sol tarafımda kasık ağrısı çekiyorum. Dün akşam mesela uyurken bile hissettiğim bir ağrı vardı. Birde bel ağrısı çekiyorum yine gün içinde yorulursam hissettiğim.

Başka bu durumu yaşayan yok mu çok kafamı kurcalıyor her gün araştırıyorum bi şeye varamıyorum
Bu kadar araştırmayın bence geçmedikten sonra sizin bu kadar düşünmeniz birşeyi değiştirmeyecek. Bebeğinize de kendinize de stresli bir ortam yaratmayın. Bende başta böyleydim ama gelmeye devam ediyor doktor da bir sıkıntı göremiyor artık yapacak olduğumuz şey dinlenmek ve bol su içmek.

11 haftalık gebeyim benimde oluyor. Bazen geliyor bazen gelmiyor Dr sorun yok dedi. Pembe veya kırmızı olmadıktan sonra.

Merhaba , benim de 4. Haftada başladı pembe damla damla seklinde sonra o kahverengilesti ve siyaha döndü sürekli bu şekilde döngü ile devam ettik kanama alanı falan da görülmedi progestan iğne ve fitil kullandım surekli 13. Haftaya kadar bu şekilde devam etti hatta adet sancısı falan da çektim hafiften... genellikle çok hareket ettiğimde oldu bu yüzden bol bol dinlendim. Bir de kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyordum çok şükür gebeliğim devam ediyor. Endişelenmeyin bol bol dua edin istirahat edin , rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

İmplantasyon (embriyonun rahim içine tutunması) aşaması 6. haftada başlar, 13. haftada biter. Sizin normalde regl olup atacağınız dokuya şu an bebeğiniz yerleşmeye çalışıyor. Bunu yaparken de minik parçaları adet kanaması olmayacak düzeyde atıyor. Lekelenmenin açıklaması budur. İlk 15 hafta normaldir. Taze kırmızı kan, pıhtılı kan, kötü koku olmadığı sürece korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…