Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo normalde 9-5 tansiyon gezen bir tipim. Acaba gebelikte tansiyonun mecburen yükselmesi mi rahatsız etti beni?Bende yasadim o dönemler. Tansiyon yuksekligi var mi siz de. Normalde gebelerin cok uyumasinin sebebi hormonların sebep oldugu düşük tansiyon. Tansiyonun dusmemisse uyuyamiyorsun
Nefes darligi da var bende o yetmez gibiBende de var aynı sorun.butun gün uykulu uykulu geziyorum ama gece olunca zor uyuyorum.sabah altı buçukta da uyanıyorum her gün
Kontrol ettir tatlim tansiyonuYoo normalde 9-5 tansiyon gezen bir tipim. Acaba gebelikte tansiyonun mecburen yükselmesi mi rahatsız etti beni?
yalnız olmadığımı bilmek güzel. yine de boşuna bunları çekmediğimizi bilmek daha da güzel çok mutluyum.Gunduz kalkmadan uyuyasim var gece olunca tik yok. Her sabah 5 5 bckta uyanmaktan gina geldi ama oglen 1 2 gibi acayip uyku bastiriyor. Ah bu hormonlar...
benim geçti o hallerim. ilk haftalar öyle oluyor ama fazla sürmüyor.Bende 5 haftalık içim daralıyor kalbim çarpıntısı vücut yanması uyuyamıyorum sanırım hamileliğe vücut alışmaya çalışıyor
Merhaba uykusuzluk sorununu cozebildiniz mi bende ayni durumdayım psikologa gitmeyi düşünüyorum5 haftalık gebe sayilirim ve uyku problemlerim had safhada. Saat başı uyanıp o yetmiyor gibi zor uyuyorum ya da hic uyuyamiyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Çözdüm birkaç hafta sonra geçmişti. Sen kaç haftalık hamilesin?Merhaba uykusuzluk sorununu cozebildiniz mi bende ayni durumdayım psikologa gitmeyi düşünüyorum
Ben 9 haftalik hamileyim insallah benimkide cabuk gecergeçmişti