Gebelikte umre

Srnkzn

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2019
294
442
34
Merhabalar, acaba aranızda 7 7,5 aylık hamileyken umre ziyaretine gidenler oldu mu?

Merhabalar, acaba aranızda 7 7,5 aylık hamileyken umre ziyaretine gidenler oldu mu?
Ben umreye gittim ama, hamile değildim. cidden yolları çok kötü, 3 saatlik uçak yolculuğunu saymıyorum bile. Uçakta ya da bilmediğiniz bir ülke de Doğum yapmayı göze alıyorsanız gidin. Hastaneler desen imkanları mekke ve Medine de geniş değil. Hastalansanız size bakacak doktor bile olmayabilir. Ben doğuma bu kadar yaklaşmışken gitmezdim.

ya erken doğum olursa 😳
Arabistan’da yaşayan arkadaşım var asla gebelik düşünmüyor hastaneler iğrençmiş (lüks de bir yerdeler göya)
ve yabancılara hiç önem vermiyorlarmış.
doktorlar genelde hintliymiş.
yine de siz bilirsiniz.
doktorunuz ne diyor uçak yolculuğu için?

ya erken doğum olursa 😳
Arabistan’da yaşayan arkadaşım var asla gebelik düşünmüyor hastaneler iğrençmiş (lüks de bir yerdeler göya)
yine de siz bilirsiniz.
[/QUOTE

ya erken doğum olursa 😳
yine de siz bilirsiniz.
Merhabalar haklısınız, aslında ben saha 12 haftalık gebeyim. Eşimin ailesi subat umresi için beni de götürmek istediklerini söylediler ama ben ozamana agırlaşacagım için tereddütte kaldım

ben umreye gitmeyi çok istiyorum ama hamileyken gitmezdim annemler gitti geldi
normal insana bile çok zormuş.

X