4aylık hamileyim karnimda çizgi olarak degil daginik tüylenmeler oluştu doktor kontrolüne giderken çok utaniyorum kontrole gitmeden jilet yaliyorum çunku vucudum hassas ağda acisina dayanamiyorum 1gun sonra hemen uzunca çikiyor hizli uzuyor ayni sekilde bacaklarim ve genital bölgemde hamile olmadan önce vaktim oldukça ağda yapardım hamile olunca yapamiyorum jilette normalde 4-5gun sonra cikarmasi gerekir ama hamilelik hormonlarindan hemen daha hizli uzuyor ne yapacagimi bilmiyorum özellikle doğumumu normal dogum istiorum ney yapacagim dogumum bi anda gelirse ve ben çok utaniyorum tüylu tüylu dogum yapamam lütfen yardim edin
Korkmayın normal doğum öyle bir anda gelmiyor ,bir anda olmuyor .size tüm hazirliklarinjz için zaman veriyor4aylık hamileyim karnimda çizgi olarak degil daginik tüylenmeler oluştu doktor kontrolüne giderken çok utaniyorum kontrole gitmeden jilet yaliyorum çunku vucudum hassas ağda acisina dayanamiyorum 1gun sonra hemen uzunca çikiyor hizli uzuyor ayni sekilde bacaklarim ve genital bölgemde hamile olmadan önce vaktim oldukça ağda yapardım hamile olunca yapamiyorum jilette normalde 4-5gun sonra cikarmasi gerekir ama hamilelik hormonlarindan hemen daha hizli uzuyor ne yapacagimi bilmiyorum özellikle doğumumu normal dogum istiorum ney yapacagim dogumum bi anda gelirse ve ben çok utaniyorum tüylu tüylu dogum yapamam lütfen yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?