• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Gebelikte tüylenme 😓

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Khvhyl

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
136
39
13
24
4aylık hamileyim karnimda çizgi olarak degil daginik tüylenmeler oluştu doktor kontrolüne giderken çok utaniyorum kontrole gitmeden jilet yaliyorum çunku vucudum hassas ağda acisina dayanamiyorum 1gun sonra hemen uzunca çikiyor hizli uzuyor ayni sekilde bacaklarim ve genital bölgemde hamile olmadan önce vaktim oldukça ağda yapardım hamile olunca yapamiyorum jilette normalde 4-5gun sonra cikarmasi gerekir ama hamilelik hormonlarindan hemen daha hizli uzuyor ne yapacagimi bilmiyorum özellikle doğumumu normal dogum istiorum ney yapacagim dogumum bi anda gelirse ve ben çok utaniyorum tüylu tüylu dogum yapamam lütfen yardim edin

Benim de karnimda cok tüylenme oluyor. Ama asla almadim. Neden aliyorsun ki , bunlar gayet normal seyler . Dogumda da hazirliksiz giden bitek sen degilsindir emin ol😉

Baslarda benımde vardı ama suan azaldı sankı bence alma canm. Insan dogası kıldır yanı acayıp olmadıktan sonra almak külfet doktorlar emın ol bakmıyor bıle. Benım doktorumun yardımcısı gelıyor hastayı ayarlıyor jelını sıkıyor doktor gelıp dırek montre bakıyor. Ben dıger yerlere anca yetısıyorum. Bı de orayı yuk edemem.

bnm oglumda olmamısdı tuylenme ama kızımda tuylenme bndede oldu hormanlardn kaynklı sanrmm bnde alıyorum valla ıkı ucgunde cıkıyor

Karnımda resmen orman oluştu
Tüy değil bildiğin kalın uzun kıl
Aynı şekilde kolumda
Yizimde yanaklarımda ve özel bölgede

Özel bölge hariç diğerlerini ağda bantlı ile aldı m

4aylık hamileyim karnimda çizgi olarak degil daginik tüylenmeler oluştu doktor kontrolüne giderken çok utaniyorum kontrole gitmeden jilet yaliyorum çunku vucudum hassas ağda acisina dayanamiyorum 1gun sonra hemen uzunca çikiyor hizli uzuyor ayni sekilde bacaklarim ve genital bölgemde hamile olmadan önce vaktim oldukça ağda yapardım hamile olunca yapamiyorum jilette normalde 4-5gun sonra cikarmasi gerekir ama hamilelik hormonlarindan hemen daha hizli uzuyor ne yapacagimi bilmiyorum özellikle doğumumu normal dogum istiorum ney yapacagim dogumum bi anda gelirse ve ben çok utaniyorum tüylu tüylu dogum yapamam lütfen yardim edin

Keşke hiç dokunmasaydınız çünkü o tüyler tamamen hormonlarla alakali olarak çıkıyor ve doğumdan sonra kendiliğinden dökülüyor doktorlar zaten bu sebeple karın bölgesinde gebelik sonrası çıkan tüyleri almayın diyorlar benim kullandığım uygulamada doktorlar da aynı şeyi söylüyorlar bence bir doktorunuza danışın bu konuyu hemde stres yapmayın zaten normal doğum bile olursa uzun bir süreç olduğu için her türlü halledersiniz 😊 aksi bile olsa insanlık hali kimse o an yadırgamaz eminim ki 😊

Korkmayın normal doğum öyle bir anda gelmiyor ,bir anda olmuyor .size tüm hazirliklarinjz için zaman veriyor

Back