Gebelikte tüy sarartıcı kullanmak zararlı mı?

GEBELİKTE TÜĞ SARARTICI KULLANILMALIMI

• EVET KULLANILMALI BİR SAKINCASI YOK

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

cananisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2008
90
1
KIZLAR YA ÇOK ÇARESİZİM BİLDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL NE NETTEN BULABİLİYRM NE ADAM GİBİ BİRİNDEN CEVAP LABİLİYRM. TEK ÇAREM SİZSİNİZ

4 AYLIK GEBEYİM VE BENDE POLİKİSTİK OVER İLLETİ MEVCUT OLDUĞU İÇİN YILLARCA TÜĞ SORUNUYLA SAVAŞTIM. KOLUM BACAĞIM TAMAM AMA YÜZÜMÜ SAKLAYAMIYRM. GEBE KALMADAN ÖNCE HER HAFTA DÜZENLİ OLARAK SARATIYODUM YÜZÜMDEKİ TÜĞLERİ AM AŞİMDİ BİRİ KULLAN DİYO BİRİ KULLANMAYA DİYO BU BOCALAMAYLA 4 AY GEÇTİ VE YÜZÜMDEKİ TÜYLER İĞRENÇÇÇÇÇÇ akannehir AY AYNAYA BAKMAYA TİKSİNİYORUM...
KIZLAR ALLAH AŞKINA İNSAN İÇİNE ÇIKAMAZ OLDUM. NOLUR BİR AKIL VERİN. ALDIR DEMEYİN ÇÜNKÜ CİLDİM ÇOK HASSAS... SİVİLCEDEN GEÇİLMİYO AYLARCA... AY ÇOK ÇARESİZİM...

ŞİMDİ BEN TÜĞ SARARTICI KULLANMALIMIYIM KULLANMAMALIMIYIM ?
KULLANACAKSAM NE ÖNERİRSİNİZ ....

LÜTFEN CEVAP VERİN NOLUR YA...

kesinlikle kullanma canım...geçen biz de konuştuk arkadaşlarla prospektüsünde bile gebelere önerilmez yazıyormuş...

ya ben bu tüğleri napayım o zaman ya bir akıl verin. aldırsam yüzüm sivilceden geçilmiycek ...

doktorun yok mu doktorunu ara sor bebiş için sakıncalı olabilir niye riske atıyosun

biz ne desek yanlış olur şimdi en iyisini doktorundan öğrenirsin ona sor bence....

bence iple yada sir ağdayla al kıldan rahatsız oluyosan sivilceye katlanıcan kimyasal kullanma bence ama en iyisini drun bilir ona danış

haklısınız galiba...
peki sivilce olmaması için önerebileceğiniz bir krem varmı aldırdıktan sonra?

bu arada hiç iple aldırmadım ama eminim iplede sivilce olur çünkü bıyığımı bile ne zaman iple alsam hep ufak ufak sivileler oluyo

evet canım ben hep aldırdıktan sonra bepanten krem sürerim..hep yanımda taşırım zaten..o zaman sivilce çıkmıyor..sarartıcı hamileyken asla kullanma..opuyorumnanaktan

kesinlikle kimyasal kullanma .zaten bebeklerimiz artık anne karnında bile bir çok kimyasalı yediklerimizle alıyorlar.sorununa gelince;yüzündeki tüyleri iple aldırıp hemen arkasından rendelenmiş soğan suyu sürersen sivilce sorunu yaşamazsın.evet biraz kokarsın ama belki bir arkadaşından falan yardım alıp bu işlemi evde yapabilirsin.Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine.

ay varya allah razı olsun hepinizden ... dediğinizi harfien uygulıycam ....... çok sağolunnn:))))))))

Arkadaşlar ben de normalde tüy sarartici kullanıyordum ki maalesef hamileyken kullanılması sakıncalı olduğu icin kullanamadım. Ne yapsam ne yapsam diye düşünürken aklıma parlak bir fikir geldi :) oksijenli su:)) eczaneden oksijenli suyu aldım ve sarartmak istediğim yere sürdükten sonra terasta 10 dk güneşlendim :)) veeee tüylerim sapsarı olduuuu :)) şimdi emzirme dönemindeyim ve aynı işlemi uyguluycam. Tavsiye ederim

tüyleriniz çok kalınsa lazere gidin yada iğneli epilasyon falan yaptırın tamamen kurtulmuş olursunuz .tabi dogumdan sonra. iplede alabilirsiniz arkadasların dediği gibi. ama ben sarartıcının zarar verecegını pek dusunmuyorum acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…