• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte TSH değeri

iamelfo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
40
8
1
28
Arkadaşlar selam
Sürekli buraya sorar oldum ama yakın çevremde kimseye gebe olduğumu söylemedim. Dış gebelik vs ihtimaline karşı heveslendirmek istemedim kimseyi bugün doktora gittim ve tsh değerim 2.9 çıktı levoriton 25 mg yarıya kırıp içmemi istedi doktor bu ciddi bir durum mu var mı Tsh için ilaç kullanan aranızda benim normalde böyle bir problemimde yoktu nasıl ilerlemem gerekir vs kullanan varsa bilgilendirebilir mi ve bu riskli bir durum mu bebek için :KK43:

9 ay kullandım, gebelikte yükselebiliyor dert değil ilaçla dengeleniyor üzülmeyin

Benim de gebelikte başladı, gebeliğe bağlı gelişebiliyor, 25 i ikiye kırıp kullanıyorsun düşük doz aslında tedbiren başlatmış, 2falandi galiba normal değer, çok yüksek değil, ben 100luk kullandım doğuma kadar, bı sıkıntı çıkmadı şükür, sağlıcakla doğurursun inşallah ❣️

Benim de gebelikte başladı, gebeliğe bağlı gelişebiliyor, 25 i ikiye kırıp kullanıyorsun düşük doz aslında tedbiren başlatmış, 2falandi galiba normal değer, çok yüksek değil, ben 100luk kullandım doğuma kadar, bı sıkıntı çıkmadı şükür, sağlıcakla doğurursun inşallah ❣️
amin inşallah çok teşekkür ederim bilgi için

Back